2777
2789
عنوان

پنج تا از ویژگی‌های خوب همسرتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خوبی داره قدش بلنده😬خوش چهره راستش خیلی فکر کردم چیزی پیدا نکردم

منم مثه شما بودم اولش انقدر روی منفیاش متمرکز بودم به سختی ۵ تارو پیدا کردم ، دقت کنی حتما پیدا میشه

چرا هرچی فکر میکنم یادم نمیاد🤨

چون خیلی به بدیهاش فکر کردیم ولی مگ میشه یه آدم هیچ خوبی ای نداشته باشه ، اول از چیزای کوچیک شروع کن مثلا اگ سر کار میره همون اگ خرجی میده همون 

دستو دلبازمهربون تا جای که بتونه به نیازمندا کمک میکنه. مثلا در ماه دوسه میلیون میده به نیازمندان. چ ...

خب خداروشکر خوبیاش خیلی بیشتره ، اونم با یکم صبوری درست میشه و دوباره بهت اعتماد میکنه

راستش اینقدر خنثی هست ک الان کلی فکر کردم ب اخلاقش بازم چیزی دستگیرم نشد 😅

خب فقط اخلاقی نه مثلا اینکه کاریه اینکه وفاداره و....بلاخره ۵ تا خوبی داره من خودمم اول هیچی نمیدیدم کلی فکر کردم ۵ تارو پیدا کردم

ممنون همچنین شما خداروشکر اگ اون ۵تا رو ب روش بیاری سعی میکنه بیشترش کنه دیدم ک میگم

بله درست میگی چجوری مثلا شما تعریف میکنی ازش که سعی میکنه بیشترش کنه؟! 

البته اینم یه ویژگی خوب دیگشه هااا

بله درست میگی چجوری مثلا شما تعریف میکنی ازش که سعی میکنه بیشترش کنه؟! البته اینم یه ویژگی خوب دیگشه ...

ببین مثلا ی کار خوبی ک میکنه حتی کوچیک  ازش تعریف میکنم    مثلا میگم قربونت برم ک بفکرمنی و ظرفاتو خودت شستی ی بوسشم میکنم           البته انتقاد هم با خوش زبونی ب جای خود