2777
2789
عنوان

پنج تا از ویژگی‌های خوب همسرتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ۵ تا...

هزار تا...  😜😂

امشب کارتم و شارژ کرده اصلا بدی تو وجودش نمی‌بینم😎😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

همیشه تمیزه به خودش میرسه

دل رحمو مهربونه 

خیلی شوخه

خوشتیپو خوش قیافه ام هست

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

به شدت مسئولیت پذیر

خوش قول 

دست و دلباز 

آن تایم 

دوران بارداری و بعد زایمان هوامو داشته و داره

پدرخوبیه برای بچه هامون 

فقط به فکر خانواده و رفاه خودمونه

بدی هم داره که خوب هیچ کسی بی عیب نیست حتی خود من 

تو کارای خونه همکاری می‌کنه

محبت کلامی داره و خیلی زیاد دوست دارم 

اولویتش بچه هامه

فنیه 

تو پیش رفت ها دوست داره هم تراز باشم نه اینکه من بشور بساب کنم اون همین جوری پیش رفت کنه

از اونجایی من مسافرت و تفریح دوست دارم خیلی خیلی خوش سفره

به قولش وفادار هست تو هر شرایطی 

همسر من تا صبح از خوبی‌هایش بگم بازم وقت کم میارم

ولی دو تا بدی که نمیشه گفت ، دو تا خواسته من و با اینکه می‌تونه ، برآورده نمیکنه که همه خوبی‌هایش و می‌شوره می‌بره😬😬😬😬

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

الویت اولش منم 

به خانوادم احترام میزاره 

پیش همه ازم تعریف میکنه 

مهمونی رفتنی میدونه معذب میشم همه چی میزاره جلوم مثلا برام نوشابه میریزه و .... 

همیشه به اسمم یا جان اضافه میکنه یا خانم چه تو مهمونی چه تو خونه 

محبت کردنو خوب بلده 

مثلا ابغوره یا شیره یا چیزای این مدلی بگیریم همیشه یه بطری برا بابام اینا کنار میزاره 

کافیه بفهمه چیزی دلم میخواد همون لحظه برام میگیره 

یا دلم تنگ بشه میبرتم بیرون 

لباسی چیزی بخوام دریغ نمیکنه حتی بیشتر از اون چیزی که خواستم میگیره 

خلاصه جوری رفتار میکنه که به عشقم میگن زن ذلیل ولی اینطور واقعا 🫠 ما بهم احترام میزاریم و همو دوس داریم 

ولی خب ناگفته نماند بدی هم زیاد داره😁🤍❤️

😂😂😂😂پس کارتت پر باشه همیشه

آره والله این پول لامصب مرده هم زنده میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...