2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیک خاله رو قفل کردی خواستم بگم حتما یه حرز امام جواد ع واسه بچه بگیرین خواستی من معرفی می کنم یه جا خوندم این کوچیکی و بزرگی سر بخاطر ماورا و مس جن و اینطور چیزاس غیر از دلیل پزشکی بعدم تغذیه بچه ضعیفه معلومه که رشد نمی کنه کام بچه شاید پایینه نمی تونه شیر بمکه 

آها الان اون مطلب رو پیدا کردم گفته بود این جور خانواده ها دچار سحر و طلسمند توسط اطرافیان هست 

هر روز سوره تکویر خونده بشه بلند تا جاش معلوم بشه 

کانال گوهر معرفت بزن تو ایتا اونجا خوندم با کلید واژه کوچک سرچ کن داخل کانالش ،راستی اگه انجام دادید و طلسم رو پیدا کردید تو همین کانال راه باطل کردنش رو زده سرخود کاری نکنید خدا ان شاءالله شفاش بده

عزیزم

در مورد بچه ی خواهرت

جسارتا

کدوم شهرید؟

درزهای جمجمه اش بررسی شده؟

سی تی اسکن سر شده؟

ام آر آی نه! سیتی اسکن؟؟؟؟ شده؟؟؟

این بچه ها درزهای جمجمشون بسته هست که مغز رشد نمیکنه

باید درزهای جمجمه با جراحی باز بشه

گلم در اسرع وقت بیاریدش تهران مرکز طبی اطفال پیش دکتر زهره حبیبی فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب کودکان

خواهش میکنم این کارو بکنید

اینترنتی وقت بگیرید بیاریدش

چون اگه درزها باز بشه جا برای رشد مغز هست

اگر مغز رشد نکنه دیگه جبران نمیشه و بچه عقب میمونه

یه سر به این دکتر بزنید خیره انشالله