2777
2789
عنوان

پنج تا از ویژگی‌های خوب همسرتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستو دلباز

مهربون 

تا جای که بتونه به نیازمندا کمک میکنه. مثلا در ماه دوسه میلیون میده به نیازمندان. 

چشم پاک. 

خسیس نیست. 

تنها ویژگی بدشم اینه که بهم بد بین شده خدا از سر اون اونی که اینجور سر زندگیمون اورد نگذره به حق علی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

🤣😂 مشخصه اخلاق نداره؟؟

راستش اینقدر خنثی هست ک الان کلی فکر کردم ب اخلاقش بازم چیزی دستگیرم نشد 😅

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تحصیلات

شغل مرتبط با رشته

این نمیدونم خوبه یا بده اصلا اقتصادی نیست خیلی ولخرجه یعنی نقطه مقابل خسیسی یه چیزی اونطرف تر ۱۰۰ میلیون بهش بدی یه هفته خورده تموم شده

قیافه اش خوبه بامزه است ولی یکم رسمی اداری میپوشه 

وابسته به خانواده نیست

کارهای خانواده واسش اولویت داره

صبوره خیلی زیاد

خسیس نیست

ضد زن و مرد سالار نیست

دروغگو نیست

و تا به حال ازش چیزی ندیدم و چشم پاکه بعد ها رو نمی دونم دیگه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

چ تاپیک قشنگی همه ادما ویژگی بدم دارن اما اینکه نیمه پر لیوانو ببینی و شکر گزار باشی بابتش باعث میشه ...

الهی شکر خدا حفظشون کنه

راستش دیدم همش داریم بدیهارو میبینیم و می‌شنویم، هیشکی تاپیک نمیزنه از خوبیهای زندگی مشترک و همسرش بگه ولی تا دلت بخواد از بدیهاشون هست از جمله خود من😅، گفتم یکمم این نگاه رو عوض کنیم خوبیهاشونو ببینیم و بنویسیم

اهل غر زدن نیسکارای خونه رو مشارکتی انجام میدیممحبت کلامی داره اهل تشکر کردنهخیلی احساسیه

دقیقا چیزایی که من از شوهرم می‌خوام و هیچوقت انجام نمیده 

جالب بود 😆

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الهی شکر خدا حفظشون کنهراستش دیدم همش داریم بدیهارو میبینیم و می‌شنویم، هیشکی تاپیک نمیزنه از خوبیها ...

عالی

اتفاقا کتاب جدیدی ک میخونم در این زمینه است و واقعا هرچی ب خوشیامون و چیزای مثبت فکر کنیم زندگی بهتر میشه و بلعکس