2777
2789
هنوزم هستیم عزیزدلمهنوزم ذاتمون آدم حسابیهمن حتم دارم ایران به زودی به اصل خودش برمیگرده

موارد اخلاقی که متذکر شدید متعالی ترشون البته  

در اموزه های دینی ماهم وجود دارن 

مواردی مثل احترام به پدر مادر پاکدامنی وفای به عهد و موارد دیگه اما به دلیل سم پاشی رسانه ای متاسفانه گارد هست برابرشون 

در کل که ایران چیزی از دست نداده که بخواد برگرده بهش !

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خیلی دلم میسوزه که از فرهنگمون دور شدیم ،زبان فارسی هم که هیچ کلا قروقاطی شده یه نفر که بشینه روزانه ...

نه ما خانوادگی عاشق شعر و ادبیاتیم

برای همین مامانمم همیشه میگن از زمان مجردی دوست داشتن یه دختر داشته باشن و اسمش رو زهره بذارن تا اینکه من به دنیا اومدم

پدرمم همیشه از دیوان زهره و منوچهر این مثنوی رو برای من میخوندن

از طرفی نیز در آن صبحگاه

زهره مهین دختر خالوی ماه

آلهه ی عشق و خداوند ناز

آدمیان را به محبت گداز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورمون کردنولی میشه برگردیممردم با هر حرفی باز عاشق ایرانناینو مطمئنمو کم کم هم دارن آگاه میشنزبان ف ...

بدون اومدن تاجیکها هم فرهنگ ما زنده ست

گول این هیاهوها رو هم نخور بیشترشون دورو و دروغگوئن و حاضرن اتفاقا برای زمین زدن خاک کوروش زیر بیرق هر پرچمی برن و بعضا در هنگامه تجاوز شادی هم میکنن 

از چالدران تا ۸ سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه ادمهای مخلص و  تجربه های تاریخی ثابت کردن باستان گرایی به تنهایی منفعتی نداره و وقتی عامل قدرت و افتخار میشه که در کنار اعتقادات دینی قرار بگیره و ادمهای معتقد در عمل اخلاقی تر و ایرانی ترن

بچه هامون رو به این شیوه تربیت کنیم

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بدون اومدن تاجیکها هم فرهنگ ما زنده ستگول این هیاهوها رو هم نخور بیشترشون دورو و دروغگوئن و حاضرن ات ...

اعتقادات دینی عرق واقعی به وطن رو نابود کرد اتفاقا عزیزم

با افتخار دختر ایرانم...💚
نه ما خانوادگی عاشق شعر و ادبیاتیمبرای همین مامانمم همیشه میگن از زمان مجردی دوست داشتن یه دختر داشت ...

چه جاااالببب😍😍😍😍😍

داستان طالب و زهره هم معروفه یه داستان قدیمی مازندرانیه

اسمتونم به اندازه این داستانها زیباست😍

موارد اخلاقی که متذکر شدید متعالی ترشون البته در اموزه های دینی ماهم وجود دارن مواردی مثل احترام ب ...

برو بیرون از تاپیکم

امثال شما درکی از ایران نداری

حتی قدرت تفکیک هم نداری 

من از دین شما بد گفتم؟ که تحمل و تاب عشق خالص به وطن رو نداری؟

ما هموطنای مسیحی کلیمی زرتشتی هم داریم که فارغ از دین عاشق ایرانن