2777
2789
عنوان

شیر بز

65 بازدید | 13 پست

دوستان کسی شیر بز ب نوزادش داده من سزارین شدم شیرم کمه دوست ندارم دخترم شیر خشک بخوره کسایی ک شیر بز دادید راهنمایی میکنین چجوری این ور اون ور و مهمونی و مسافرت شیر بز رو بردید ک خراب نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا هرکسی ی چیزی میگ

شما که مادر امروزی هستی چرا باید به حرف خاله خان باجی یا گوش بکنی... الان یکی بیاد بگه دور از جون به بچه‌ات شیر خشک نده وایتکس بریز توی آب بده بهتره شما این کارو انجام میدی چون هر کسی یه چیزی میگه

شما که مادر امروزی هستی چرا باید به حرف خاله خان باجی یا گوش بکنی... الان یکی بیاد بگه دور از جون به ...

نخیر دارم میگم خیلی از دکترا تایید کردن و تجویز میکنن والا این شیر خشکم همچنین خوبی نداره یا ب بچه میفته یا نمیفته اسهال یبوست میشه داستان داره 

نخیر دارم میگم خیلی از دکترا تایید کردن و تجویز میکنن والا این شیر خشکم همچنین خوبی نداره یا ب بچه م ...

شیر خشک چندین مدل داره یه سری از بچه‌ها رفلاکس دارن باید یه مدل شیر خشک خاص بخورن یه سری از بچه‌ها به گلوتن حساسیت دارند به گلوکز حساسیت دارند باید یه شیر خشک مخصوص بخورن یه سری از بچه‌ها باید شیر خشک  رو توی دو مرحله قاطی کنی با آب بدی بهشون چون معده‌هاشون حساسه و نمی‌کشه دکتر شیر خشکی رو که برای بچه‌ات تجویز می‌کنه دقیقاً مناسب بچه‌ات تجویز می‌کنه بچه چی احتیاج داره شیر خشک همون رو به بدنش برسونه حتی این رو هم نمی‌دونی که سینه مادر رو نباید بچه دیگه‌ای به غیر از بچه خودش بمکه به خاطر اینکه سینه مادر طبق چیزی که خدا طراحی کرده طبق چیزی که خدا خلق کرده همه چیزایی که بدن نوزاد احتیاج داره رو به اون می‌رسونه بعد شما از سینه بز می‌تونی بگی چیزایی که بچه‌ات احتیاج داره بهش برسونه

شیر خشک چندین مدل داره یه سری از بچه‌ها رفلاکس دارن باید یه مدل شیر خشک خاص بخورن یه سری از بچه‌ها ب ...

توی روایات و احادیث اومده وقتی شیر مادر کمه بهترین جایگزین شیر بز هست قابل توجهتون ک فک میکنین همه چیو خودتون میدونین نمدونم چرا مردم اینحوری ان ی نظر پرسیدم چرا انقد جبهه میگیرین و قصد دارین مخاطب رو بکوبین انگار فقط خودتون همه چیو میدونین و میفهمین 

توی روایات و احادیث اومده وقتی شیر مادر کمه بهترین جایگزین شیر بز هست قابل توجهتون ک فک میکنین همه چ ...

هر کاری که دوست داری بکنی من کلاً برام اصلاً اهمیتی نداره بقیه چیکار می‌کنن اشتباهم کردم راهنماییت کردم بچه تو با من چه اصلاً که من بخوام براش وقت بزارم اعصابمو بذارم به سلامت