2777
2789
عنوان

چرا کاری میکنی کتکت بزنه

476 بازدید | 21 پست

چند بار اینو شنیدید ؟

شوهرم جلو چشم همه منو گرفت 

زیر مشت و لگد همسایه ها نجاتم دادن 

یکیشون اومد گفت خودشم زن بود 

خجالت نمیکشی لخت اومدی بیرون 

هر چی هم کتک میزد تو خونه باید میموند 

چرا حرص شوهرت رو در میاری که بزنه 

بیشتر هم از هم جنس خودمون میشنویم 

حتما کاری کردی کتک خوردی نمیشه قضاوت کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حس میکنم تو کلا خوشت میاد تاپیکای جنجالی بزنی

هیچ تاپیکی نزدی 

این کاربرا اومدن واسه عقده گشایی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خودش به بدترین شکل کتک بخوره

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

انشالله خودش به بدترین شکل کتک بخوره

به نظرت واسش مهمه ؟ اصلا 

چون کاربر جنجالی و فیک نیستم هی تاپیک چرت بزنم

اتفاقا فیکی 

تاریخ عضویتمو نگاه کن بعد نطق کن

هر چی امثال تو‌رو خوب میشناسم 

تاپیک نمیزنی ولی میری تاپیک بقیه فقط 

عقده میریزی 

میگفتی فردا دختر خودتو‌لخت تو‌خیابونا میبینی. حال ب هم زن

اره خدایی خیلی دلم گرفت