2777
2789
عنوان

چرا کاری میکنی کتکت بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 21 پست
چون کاربر جنجالی و فیک نیستم هی تاپیک چرت بزنم

بنده خدا داره از درد زندگیش میگه یجوری میگین انگار کتک زدن زن تو ایران پدیده نادره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا داره از درد زندگیش میگه یجوری میگین انگار کتک زدن زن تو ایران پدیده نادره

من همچین چیزی نگفتم

حرفم چیز دیگه ای بود

کاربرای جنجالی رو خوب میشناسم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
چقدر نمک روی زخم هستن بعضی از این کاربرا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

امیدوارم آدم هایی که حرف های اینجوری میزنن،یکی سرراهشون قرار بگیره مثل این مردهای روانی که کتک می زن ...

اره خدایی فقط نمک رو زخم هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍