2777
2789
عنوان

تو زندگی عقب افتادم

146 بازدید | 26 پست

۲۵ سالمه

تو سن رشد که بودم کم غذا بودم ریز و قد کوتاه موندم جوری که الان اعتماد بنفسم اومده پایین هر چی پسر کوتوله اس میاد خواستگاریم

همه هم سنام رفتن کلاس زبان + برای کنکور خوب خوندن الان همه شون کاره ای شدن به جز من

پول ندارم موقعیت اجتماعی ندارم تو اجتماع نیستم که با پسری آشنا بشم هر چی خواستگار دارم سنتی و کارگره که آه در بساط نداره

رفتم ۴ سال عمرمو ریختم پای یه رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد که مدرکش به هیچ دردم نمی خوره( استخدامی هم رد شدم)

لک و پیس ( ویتیلیگو) دارم دوست ندارم ازدواج کنم شوهرم بخاطرش طلاقم بده یا بچم مثل خودم مریض باشه( مامانمم داره ارثیه)

اما خانواده نفهمم اینو نمی فهمن و لک و پیس منو از خواستگارام قایم میکنن فقط میخوان شر منو از سرشون کم کنن

با اینکه وضع مالی بابام عالیه

خودمم که به خواستگار میگم بابام و مامانم دعوام میکنن

خسته شدم از زندگی من از خدامه بمیرم اینهمه آدم روزانه می میرن چی میشه منم یکی از اونا باشم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم از بابات پول بگیر برو کلاس زبان، برو کلاس هنریاینجوری با ادمای جدید اشنا میشی

همه اینا دخترونه است محیط مردونه نیست که

جون شون در میره به من پول بدن

اما خودشون عطر و ادکلن ۲ میلیونی میخرن

بابات که پولداره از پولاش واسه خودت استفاده کن فیلر بزن دکتر پوست برو

نمیده

ماه پیش بابام برای مامانم و خواهرم ساعت گرفت بدون اینکه ازش خواسته باشن

داشتم به ساعت ها شون نگاه میکردم بابام با یه لحن بدی گفت تو هم میخوای ؟؟؟

انگار من گدا ام 

یه جوری برخورد میکنن انگار اضافیم

همه اینا دخترونه است محیط مردونه نیست کهجون شون در میره به من پول بدناما خودشون عطر و ادکلن ۲ میلیون ...

یعنی چ مگع حتما باید بری محیط مردونه

با دو نفر ادم جدید اشنا میشی

همینطوری ارتباط اجتماعی ات زیاد میشه

اونا هم ممکنه برادر داشته باشن!

همه اینا دخترونه است محیط مردونه نیست کهجون شون در میره به من پول بدناما خودشون عطر و ادکلن ۲ میلیون ...

از چت جی پی تی بپرس چه مهارت های پولسازی وجود داره؟

یه مدت برو یه جا فروشندگی پول جور کن دوره هاشو بگیر و بعد با استفاده از مهارتت کار کن و پول در بیار 

شاید بتونی مشکل پوستی رو هم با دارو درمانی کنی

نمیدهماه پیش بابام برای مامانم و خواهرم ساعت گرفت بدون اینکه ازش خواسته باشنداشتم به ساعت ها شون نگا ...

بگو آره میخوام ببین تو بچشونیا باید برات خرج کنند

خواهرت چند سالشه؟