2777
2789
عنوان

فکرشو میکردین زندگی انقد سخت باشه

182 بازدید | 12 پست

به نظرم اگه آدم بدونه زندگی هر روز یه بازی جدید درمیاره. شاید نتونه تحمل کنه .ولی وقتی تو اون شرایط قرار میگیری و میگذرونی .

بعد که فکرشو میکنی با خودت میگی عجبا چطور تونستم بگذرونم و تحمل کنم🙃🫠

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳۳ سالمه 

۱۸ سالگی هام فکر نمیکردم زندگی انقدر بازی داره 

تازه مجردم هستم و نسبتا دست بابام به دهنش میرسه ولی زندگی اصلا آسون نیست ...

زندگی سراسر رنج 

برای هرکس رنجش یه شکلیه 

هیچ خبری نیست ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بخدا اگه ده سال پیش بهم میگفتن تو ده سال چیا قراره بهم بگذره از غصه دق میکردم مرا به سخت جانی خود ای ...

جمله ی آخرت چقد قشنگ بود🥲

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔

آدم با سختی پخته میشه.بعضی ها جزغاله.

جزغاله رو خوب گفتی

هه از اولشم سخت بود فقط واسه پولدارا خوب بود تازه پولدارام الکی مینالن

هیچ کس بی مشکل نیس.منتها مشکل یکی کوچیکتره یکی بزرگتر

من ۳۳ سالمه ۱۸ سالگی هام فکر نمیکردم زندگی انقدر بازی داره تازه مجردم هستم و نسبتا دست بابام به دهنش ...

درسته. برای هر کس رنجش یه شکله❤️‍🩹

بخدا اگه ده سال پیش بهم میگفتن تو ده سال چیا قراره بهم بگذره از غصه دق میکردم مرا به سخت جانی خود ای ...

دل شکستن خیلی بده هر وقت کسی رو ناراحت کردی منتظر نتیجش باش تو هیچ وقت هیچ جا به جای هیچ کس نیستی قضاوتم خیلی سخته 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی