2777
2789
عنوان

توصیه هاتون به یک تازه عروس🥹❤️

1732 بازدید | 85 پست

توصیه هاتون چیه؟

چیکار کنم که در ۱۰ سال آینده هم زندگیم همین شکلی بشه؟

شما ها چیکار میکردین زندگیتون بهتر بود؟

مرسییی🫂

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

نصفش ب تو بستگی داره نصفش به شوهرت اگر شوهرت ادم زندگی باشه عوض نمیشه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم ناف بود 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️😂😂

ارهههه😂😂🤦🏻‍♀️ ماعم فکر دیگه ای نکردیم والا😑😂

با توصیه نمیشه پیش رفت، شرایط زندگی آدمها خاصی و منحصر بفرد مث اثر انگشت. یه نسخه برایکی دوا برا یکی پاد زهر....

زندگی آسون بگیرید که بگذره ، اینو تو آخرین دعوا بشه شوهرم گفتم و اون هم تایید کرد.... وگرنه جلو نمیره

نصفش ب تو بستگی داره نصفش به شوهرت اگر شوهرت ادم زندگی باشه عوض نمیشه

یعنی از چیزی که الان هست بعدا عوض نمیشه؟

تغییر کنع یهو بد شه؟

با توصیه نمیشه پیش رفت، شرایط زندگی آدمها خاصی و منحصر بفرد مث اثر انگشت. یه نسخه برایکی دوا برا یکی ...

درسته

از مادرش بد نگو ....با فامیل شوهر درد دل نکن....وقتی خستس پاچشونگیر....اگع بداخلاقی کرد درجا نرو خونه مامانت....خیانت کرد خونه رو ترک نکن و به حرف نی نی سایتیاگوش نده که طلاق بگیر تو مالک اصلی مردهستی نه اون پتیاره ای که خونه خراب کنه.....رفیقاتو باشوهرت اشنا نکن.....هیچوقت تو دعوا حرف اخرو به شوهرت نزن....همیشه از خودت تعریف کن بگو من وسواس دارم تمیزم مرتبم....غذاهاتو همیشه دیزاین کن....حداقل تا دوسه سال بچه دار نشو....چند تا از کاراتو بزار وقتی خونس انجام بده....همش قهر نکن که حرف نزنی باهاش.....حتی اگه کتکت زد جاتو جدا نکن....همیشه بهش زنگ بزن برای احوالپرسی ولی بزار اونم زنگ بزنه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید