2777
2789
عنوان

توصیه هاتون به یک تازه عروس🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 85 پست
منی که مجردم انقد با دقت این پیامو خوندم که نگو نزدیک بود کاغد قلم بیارم از روش بنویسم

به امید خدا بعد صفر عروس میشیی عزیزم استفاده میکنی🥰😍

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
این نظر شماست و من نظرمو با توجه به شرایط استاتر که عاشق همن باهم دوست بودن گفتم عزیزم🤚ممنون میشم ت ...

منم نظرمو گفتم ،توهینی هم نکردم ،تاپیک عمومیه و همه حق دارن نظر بدن  حالا اینکه شما از چی سوختی رو نمیدونم والا   خانم جلسه ای

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نظرمو گفتم ،توهینی هم نکردم ،تاپیک عمومیه و همه حق دارن نظر بدن حالا اینکه شما از چی سوختی رو ن ...

شما تو نظر من توهین دیدی عزیزم ؟؟اتفاقا نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه کلا سمت هیئات مذهبی میرم با توجه به انالیزاییکه تو این چند سال با واسطه شغلم و تحقیقاتم انجام دادم نظر دادم بنده مشاور حقوقی هستم .حالا نمیدونم چرا بد دهنی کردید اشکالی نداره حتما نیاز داشتید سر یکی خالی کنید با احترامیکه نسبت بهتون دارم ممنون میشم اگه بنده رو ریپ نزنید

اسی نظرات این خانم جلسه ایا که میرن پا این روضه ها و شستشوی مغزی داده میشن ،بدرد زندگی با مرد ایرانی جماعت نمیخوره ،بخوای طبق نظرات این خانما پیش بری فقط باید تو سری خور باشی و مشکل اعصاب و روان بگیری و مشت مشت قرص بخوری در اینده  احترام گذاشت ،بزار    محبت کرد ،محبت کن    نادیده گرفتت ،تو هم نادیدش بگیر تا بیاد بیوفتع به دست و پات    و حسابی به خودت ارزش و بها بده و اولویت اولت خودت باش جانم

اسی نظرات این خانم جلسه ایا که میرن پا این روضه ها و شستشوی مغزی داده میشن ،بدرد زندگی با مرد ایرانی ...

ببخشید ی سوال 

با مردی که احساسات زن و مریضی زن براش مهم نیست و درکی نداره چیکار کتم ؟؟؟ 

تو ی خانواده بشدت مردسالار و خشک بزرگ شده 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
شما تو نظر من توهین دیدی عزیزم ؟؟اتفاقا نه نماز میخونم نه روزه میگیرم نه کلا سمت هیئات مذهبی میرم با ...

اینکه اگه یبار سیلی زد ،یبار فحاشی کرد ،گذشت کنه  میشه یکی مثل من ،این توصیه هاتو بزار برا خودت خانم مشاور ،ادما تیپهای شخصیتی متفاوت دارن ،نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید ،شوهر من خودشیفته اس ،خب من اوایل کاری رو کردم که مادرم و مادربزرگم که دیدگاهشون بی شباهت به دیدگاه شما نبود ،توصیه کرده بودن ،گذشت ،چشم پوشی ،مدارا  اما نتیجش چی شده بعد ۱۴ سال زندگی ؟ شوهر هر روز بد دهن تر ،گستاخ تر ،بی آدب تر ،انواع مریضی ها رو گرفتم  ،اگر کسی بود اگاع و بمن میگفت  ادمیکه بهت توهین و فحاشی میکنه رو زود نبخش ،مقداری تنبیهش کن بزار بترسه که اونم یه تکونی بخودش بده ،الان وضعیت من و هزاران زن بساز و گذشت کن  ،این نمیشد 

نذار قبح یه سری چیزا بینتون ریخته بشه

مثل قهر، بی احترامی، خونه رو ترک کردن، بدگویی از خانواده ها

یادت باشه هر دلخوری و اختلافی رو میشه با گفتگو حلش کرد

و اینکه از خودت ایراد نگیر (منظورم پذیرش اشتباه نیست)

و در اخر استارتر عزیز ارزو خوشبختی برات دارم گلم قدم اول در  زندگی مشترک انتخاب درست شریک زندگیه که ماشالله تو انتخابت درست بوده وقتی علاقه ای باشه صدرصد زندگی هم بهترین نحو شکل میگیره و اینکه هرموقع خواستی از کسی مشورت بگیری اول به زندگی اون طرف نگاه کن ببین واقعا نظریه هاش به درد میخوره یانه حتی مادرت همیشه عاقلانه تصمیمربگیررهمه چی اعتدالش خوبه عزیزم خوشبخت بشی و کنار هم جوون بمونید🥰برای دخترای دم بخت هم دعا کن عزیزم یه بخت خیلی خوب داشته باشن مثل خودت

نذار قبح یه سری چیزا بینتون ریخته بشهمثل قهر، بی احترامی، خونه رو ترک کردن، بدگویی از خانواده هایادت ...

👏👏👏👏👏

ببخشید ی سوال با مردی که احساسات زن و مریضی زن براش مهم نیست و درکی نداره چیکار کتم ؟؟؟ تو ی خانواده ...

این ندیدن احساسات  فقط بخاطر مجوزیه که اول زندگی با توجه به توصیه های خاله و خان باجی بهش دادی ،گذشتای الکی ،بغض هایی که قورت دادی ،اشکایی که ریختی  ، از الان جایگاهتو پس بگیر ،سر سنگین و بی محلش کن  بزار بیاد سمتت بزلر بیاد بیوفته به التما س و خواهش  

نذار قبح یه سری چیزا بینتون ریخته بشهمثل قهر، بی احترامی، خونه رو ترک کردن، بدگویی از خانواده هایادت ...

اگه طرف مقابلت   زورگو باشه و اهل حرف و گفتگو نباشه چی ؟