ممنونم واقعا🥲همه رو متوجه شدم جز اون قسمتی که گفتین حرف آخرو داخل دعوا به شوهرت نزن این یعنی چی؟
یعنی دختر خوب کاری نکن روتون تو رو هم باز بشه با بد دهنی همیشه احترام بزار...مثلا خبر داری خواهرش دوست پسر داره و خیانت میکنه شوهرتم اینو میدونه تو دعوا نکوبش تو سرش یا مثلا یه بار دعواتون شده اصلا یه سیلی بهت زده بعدشم معذرت خواهی کرده ها ...دیگه هر سری دعوا میکنین نگو اون سری سیلی زدی....یافحش جد اباد بنظرم خیلی بی ادبانس اصلا نده حرف ایناییم که میگن فقطططط طلاق گوش نده زندگی چالش زیاد داره مطمئن باش بجا فرار از اون مشکل درستش کن طلاق گرفتنو تیبا خریدن که اسونه زن باش زندگی کن.....توصیه اکید میکنم دوستاتو حدف کن از زندگیت....و یع چیز دیگه بددل و شکاک نباش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بهداشت شخصیت بسیار اهمیت بده ،اگر شوهرت بد دهنی و بد اخلاقی کرد ،اصلا کوتاه نیا باهاش سرسنگین شو تا بیاد عذرخواهی کنه ،اصلا تو نرو سمتش که برای یک عمر خودتو خار و دم دستی میکنی ،همیشه ناز باش ،تا شوهرت بشه سرتاپا نیاز ،با خانوادش صمیمی نشو ولی احترامشونو در حدی که احترامتو دارن ،نگهدار ،از خانوادت به شوهرت بد نگو ،قبل از اومدنش به خونه غذات اماده باشه ،خیلی نچسب بهش ،اون باید بچسبه به تو اینو فراموش نکنی ،و در اخر زنی که خرج داره ،ارج داره زیاد فداکاری و گذشت نکن بیشتر خودتو دوست داشته باش تا اونو
اگه شوهرش شخصیت خودشیفته داشته باشه و این کارها رو انجام بده ،پرو و وحشی میشه شوهره
این نظر شماست و من نظرمو با توجه به شرایط استاتر که عاشق همن باهم دوست بودن گفتم عزیزم🤚ممنون میشم تا یکی ازتون نخواسته پیامشو ریپ نزنید چون اگه مخاطبش شما باشه صدرصد شمارو ریپ میزنه
استارتر زندگی میدون جنگ نیست که کینه بورزی هرماه چند روزشو به سرسنگینیو و دعوا و غصه خوردن بگذرونی اون ساعتی که میشه خوش باشی باهمسرت و یه چایی کنارش لذت ببری رو بخاطر اینکه به شوهرت ثابت کنی تو حرفت یکیه و مقتدری تو اتاق خواب تو حالت قهرو با گوشی بگذرونی