2777
2789

اولا که دخترا پریود میشن نمیشه ۴۰ روز پشت هم باشه مگر اینکه یکی دیگه برات بخونه که اونم ممکنه درست نشه یا بشه ولی مراحلش هماهنگ نشه و سر همین به خاطر شرایط سخت چله باطل بشه 

میشه قرص خورد که اونم یا ممکنه اثر نکنه یا هزار جور عوارض داره

دوما انقدر طولانیه آدم خسته میشه 

سوما باید مواظب باشی گناه نکنی یعنی اگه یه غیبت کوچیک بکنی تمام ، باطل میشه 

بعدشم همه حاجت نگرفتن فکر کن اون همه زحمت بکشی بعد هیچی به هیچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار این چله رو گرفتم و فقط یک بارش رو به اخر رسوندم بقیشون وسط راه دیگه ادامه ندادم 

مثلا روز بیست و سوم و اینا دیگه ادامه ندادم 

ولی به خاطر همین چله درسته که به حاجتم نرسیدم ولی خیلی اتفاقات بد از سرم گذشت 

من چند بار این چله رو گرفتم و فقط یک بارش رو به اخر رسوندم بقیشون وسط راه دیگه ادامه ندادم مثلا روز ...

اونی که به آخر رسوندی حاجت داد ؟ 

چه اتفاقاتی از سرت گذشت ؟

اونی که به آخر رسوندی حاجت داد ؟ چه اتفاقاتی از سرت گذشت ؟

من به نیت ازدواجم میخوندم 

که مرد خوب و هم کفو و مطابق با ملاک هام سر راهم قرار بگیره الان یک ساله ازدواج کردم و اون چله ها رو شاید سه چهار سال پیش گرفتم 

خطر ها هم این بود که بعد از چند وقت فهمیدم کیس هایی که میومدن برام و کیس های خوبی بودن ولی به سرانجام نمیرسید 

ادم های درستی نبودن ، مثلا یکی از خاستگار هام که خیلی ناراحت شدم که چرا نشد توی روز هایی بود که چله گرفته بودم و مطمئن بودم که به سرانجام میرسه ولی نشد 

ولی بعدش فهمیدم که اصلا ادم نرمالی نبوده و قبل از من چند بار نامزد کرده و زده بهم و بقیه هم همینطور

یعنی دعارو میخوندین قطع میکردین مادرتون نماز رو میخوند بعدش شما ادامه دعارو میخوندین؟

بله 👌👌 یا بعضی وقت ها همع ی ذعا رو میخوندم و اخرش به مادرم میگفتم دو تا نماز رو باهم بخونه