2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 127 پست

نزدیک ساعت ۱۱ شب تونستم بشینم روی صندلی و حدود ۴ صبح تونستم خودمو بندازم کف هال. و همونجا با همون وضعیت خوابم برد. صبح حالم یه کم بهتر لود، اما تا غروب روز دوم پام همچنان گرفتگی مختصری داشت. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چند روز پیش حدود ۵ و ۶ غروب همسرم که اومد خونه، من از پشت میز بلند شدم که برم سمتش. پام دوباره گرفت. ...

عزیزم از ته دل دعا میکنم به زودی زود تمام دردات تموم بشه، اینطور که تعریف کردی اشکام میریزه، چون خودم دردهای مادرمو به یاد اوردم و بشدت استرس و اضطراب و غم هایی که کشیدم، نکنه روماتیسم هست؟

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چند روز دائم همین‌طوری میشم. امروز اومدم رو تخت بخوابم. پام گرفت. همسرم کمک کرد پامو درست کنه ببره بالا، سرم کج شد و از تخت اومد پایین 🙃

از شدت درد جیغ میزدم که تکونم نده. طفلک نمیدونست باید چی کار کنه.

همون‌طور که سرم آویزون بود از تخت، خودم زنگ زدم اورژانس. شرایطمو گفتم. بازم گفتن اونجا تزریقی انجام نمیشه. و من این بار با گریه و هق‌هق گفتم آخه باید یکی به چه وضعیتی بیفته که بیاین؟ من سرم از تخت آویزونه. بچه‌م کوچیکه. ۱۷ ساعت اسپاسمم طول میکشه.

گفت نگران نباش، یکیو الان میفرستم. اومد. تا رسید درجا بهم مسکن زد. با کمک همسرم بلندم کرد گذاشتم رو تخت. گفتم تکونم ندین تو رو خدا. گفت ببین فوقش یه جیغ میزنی، ولی راحت میشی. درست هم گفت. راحت شدم نسبتا.

هنوزم درد دارم اما بهترم.

وحشت دارم از تخت بیام پایین. می‌ترسم دوباره اون درد وحشی بیلد سراغم. میترسم نصف‌شب دوباره با جیغ پا شم. دلم برای همسرم و بچه‌هام می‌سوزه. به معنی واقعی ازکارافتاده شدم.

عزیزم از ته دل دعا میکنم به زودی زود تمام دردات تموم بشه، اینطور که تعریف کردی اشکام میریزه، چون خود ...

تو رو خدا خودتو ناراحت نکن. دلم نمیخواد حتی بک نفر هم تو عالم غصه بخوره. اونم به خاطر من.

نه هنوز معلوم نیست علتش چیه. ممنون برای دعای خیرت.

تو رو خدا خودتو ناراحت نکن. دلم نمیخواد حتی بک نفر هم تو عالم غصه بخوره. اونم به خاطر من.نه هنوز معل ...

یکی از فامیلای ما هم اینطور بود که روماتیسم تشخیص دادن ولی اللن ۹۰درصد درمان شده

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

سلام عزیزم

انشاءالله که حالت به حق حضرت محمد ص زودتر خوب بشه❤️

سال ۹۸ من پای چپم گرفت فقط داد میزدم.کم کم کمرم شروع به خم شدن کرد.من دوهفته فقط داد میزدم و گریه های بلند.نمیتونستم سرویس برم.همسرم تو بغلش منو میبرد سرویس.رفتم دکتر.ام آر آی نوشت.دیسکم ترکیده بوده و مایعش ریخته بوده به عصب پای چپم.اورژانسی عمل شدم.

حتما ام آر آی برین انشاءالله که خدا تاج سلامتی برسرتون بذاره.منم ترکم.وقتی رفتار اون خانم ترک رو گفتین من شرمنده شدم.اون خانم هم اشتباه کرده شما بزرگواری کنین ببخشینش🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

امشب دوست عزیزم، دوست قشنگم، بچه‌ها رو برد خونه‌شون. کلی عکس و فیلم از بازی‌شون فرستاد. آروم شدم. همیشه خیلی دوسش داشتم و میدونستم خانم خوبیه، اما امشب اینو با جان و دل فهمیدم.

سلام عزیزمانشاءالله که حالت به حق حضرت محمد ص زودتر خوب بشه❤️سال ۹۸ من پای چپم گرفت فقط داد میزدم.کم ...

الهی عزیز دلم... چقدر درد کشیدی. خدا روشکر که الان بهتری. رفتم اتفاقا ام‌آر‌آی. هم دیسک دارم هم التهاب تاندون. اما این یه چیز دیگه‌س که متأسفانه هنوز علتش رو متوجه نشدن.

و چقدر کار بدی کردم قربونت که گفتم اون خانم چه نژادی داشته. منو ببخش. منظور بدی نداشتم، اما چون لهجهٔ غلیظش توی ذهنم مونده بود، گفتم ترک بود. چند ده نفر رو میشناسم که آذری هستن و خیلی هم ماهن.

سلام استارتر عزیزم 

از صمیم قلبم برات ناراحت شدم و واقعا غم و ترس بچه هات ناراحتم کرد .امیدوارم زودی سلامتیتو بدست بیاری .و این روزهای سخت هر چه زودتر تموم بشن ،عزیز دلم قوی باش .می‌دونم سخته و پر از درد ولی خیلی بیشتر از قبل مواظب خودت باش

سلام استارتر عزیزم از صمیم قلبم برات ناراحت شدم و واقعا غم و ترس بچه هات ناراحتم کرد .امیدوارم زودی ...

ممنونم عزیز دلم. تمام سعیمو میکنم. چشم. ممنونم بابت دلداریت.

ولی خودتو برای هیچ چیزی ناراحت نکن. شاد باش. پاهاتو همین الان نوازش کن و بگو خیلی ممنون که سالمی.