2777
2789
عنوان

دیگه نمیکشم اصلا بخدا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز حداقل ۵ ساعت میخونمجمعه ها استراحتمهاما تفریح ندارم

اون ۵ ساعت رو در دو تا بازه بخون هر روز استراحت کافی تفریح می‌تونه یه پیاده روی ساده باشه ذهن روخسته نکن عادت بده به تدریج زمان مطالعه رو افزایش بده من مطمینم میتونی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

به راهنمایی کنم من خودم همیشه درسام خوب بود رشته دندون پزشکی بودم مشکل تورو داشتم ولی رفتم مشاور برای درس تو مخم نمی‌رفت اصلا خیلی بهم کمک کرد یا شب می‌خوابیدم ساعت ۵بیدار میشدم به دوش می‌گرفتم چیزی هم می‌خوردم شروع میکردم به درس خوندن یک مدت اینطوری پیش رفتم واقعا مغزم جواب داد ۸ ساعت کامل بخواب مغزت استراحت کنه وقتی بیدار میشی مغزت فعاله آمادگی هر چیو داره که بفهمی

اون ۵ ساعت رو در دو تا بازه بخون هر روز استراحت کافی تفریح می‌تونه یه پیاده روی ساده باشه ذهن روخسته ...

معمولا یه روز تو هفته بیرون میرفتم الان بدجوری مریض شدم خونه نشین شدم وگرنه میخواستم برم ناخنم ژلیش کنم روحیم خوب شه که حالم بد شذ

به راهنمایی کنم من خودم همیشه درسام خوب بود رشته دندون پزشکی بودم مشکل تورو داشتم ولی رفتم مشاور برا ...

اره الان فیکس تا ظهر میخوابم

اما مشکل اینه درس رو فقط شب تا صیح میفهممم از بچگی تا الان که ۲۷ سالمع