2777
2789
عنوان

بچه‌ها من امروز چندین ساعت نتونستم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 88 پست

امروز داشتم به پاهای قشنگم نگاه میکردم ☺️ به خدا بچه‌ها نمیخوام تعریف کنم و پز بدم، ولی خیلی قشنگ بودن پاهام همیشه. الهی بمیرم برای پام که مواظبش نبودم. مدتها درد داشتم و نرفتم دکتر. این پا چه جاهای خوبی منو برده بود. باهاش کوه رفته بودم. قله رفته بودم. مکه رفته بودم‌. دوچرخه‌سواری می‌برد منو. چه پیاده‌روی‌ها رفتم باهاش. چه شیطنت‌ها کردم باهاش.

حالا حتی نمی‌تونم قدم بردارم. نمی‌تونم حتی بشینم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
الهی عزیز دلم... چقدر درد کشیدی. خدا روشکر که الان بهتری. رفتم اتفاقا ام‌آر‌آی. هم دیسک دارم هم الته ...

قربونت برم.برات دعا کردم حالت خوب بشه.من شرمندگی ای که داری در برابر اعضای خونوادت درک میکنم.چون خودم چشیدم .

رحمان خداست من کی ام که ببخشم.همه که مثل هم نیستن.خوب و بد رو همه جا داره.فردا وفات پیامبره.به حق رسول الله خدا شفاتون بده و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه انشاءالله❤️

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت اینو بگم.استرس یا ترس از چیزی نداری؟؟؟

چون استرس آدمو از پا درمیاره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ممنونم عزیز دلم. تمام سعیمو میکنم. چشم. ممنونم بابت دلداریت.ولی خودتو برای هیچ چیزی ناراحت نکن. شاد ...

عزیز دلم از خداوند می‌خوام زودی سلامتیتو بهت برگردونه و مطمعنم شما هم تویه همین تایپیک خبر سلامتیتو بهمون میدیی .

دکترتون براتون دارو تجویز نکرده یا هیچ حدسی نزده .کاشکی آزمایش و ام از ای مراکز خصوصی انجام می‌دادید ...

مرکز خوبی رفتم برای ام‌آر‌آی.

دکتر مغز و اعصابم خیلی دکتر خوبی هستن. دکتر شهیدی. 

اما دکتر ارتوپد رو شاید عوض کنم. از سر ناچاری و به خاطر شرایط بدی که داشتم، رفتم پیششون.

فعلا فقط ناپروکسن دادن و امپرازول که معده‌م داغون نشه. من خودم به توصیهٔ یک دکتر دیگه مسکن قوی‌تری شبها می‌خورم و همین‌طور یه شل‌کنندهٔ عضلانی‌.

چرا، بعد از جنگ بدتر شدم خیلی.

من بااینکه عمل کردم اما هروقت از ته دلم ناراحت میشم یا استرس میگیرم پای چپم بازم میگیره دقیقا از همون جایی که قبل از عمل میگرفت.وبازهم منو بغل میکنن با دادو گریه میبرنم دکتر.توروخدا استرستو کم کن هرچند این جمله شعاره چون اول باید علت استرس حل بشه بعد خود استرس🥲

من بااینکه عمل کردم اما هروقت از ته دلم ناراحت میشم یا استرس میگیرم پای چپم بازم میگیره دقیقا از همو ...

تمام سعیمو میکنم عزیزم. کاملا درست میگی.

در ادامهٔ تاپیکم:

این چند روز که تعطیل بود، به دعوت و اصرار یکی از دوست‌های قدیمیم، برای بهتر شدن روحیه‌م رفتیم ویلاشون. دو ساعتی از تهران راهه تا اونجا.

به سختی و با هزار ترس‌و‌لرز رفتم، اما خوب شد رفتم.

روحیه‌م کلی بهتر شد. همسرم تونست کمی استراحت کنه، بچه‌هام خوشحال شدن و خودم دوستهای عزیز قدیمیم رو دیدم. کلی هم گفتیم و خندیدیم. فقط حیف که نمیتونستم مثل قبل راه برم.

درد داشتم این دو روز، اما اون حالت دیگه پیش نیومد.

حال خوب دوای هر دردیه.

براتون حال خوب آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم. دل مهربون آرزو میکنم. پول و برکت آرزو میکنم.

دربارهٔ امروزم:

از ساعت ۲ باز پام گرفته و افتاده‌م یه گوشهٔ خونه. شکر خدا نشسته بودم، نه ایستاده. وگرنه گرفتار می‌شدم.

از دیشب دارم یه سری داروی جدید میخورم‌ و هر شب باید آمپول ضدالتهاب هم بزنم. تشخیص دکتر جدیدم اینه که التهاب ماهیچه‌س. از دیشب شروع کردم. امیدوارم نتیجه بده‌.

اسم دکتر جدیدم دکتر مهدی خزاعیه. ام‌آر‌آیم رو دیدن و منو فرستادن عکس بگیرم. عکس گرفتم، معاینه‌م کردن و گفتن جز مشکل دیسک کمر و التهاب تاندون یکی از عضلات لگنت، مشکل التهاب ماهیچه هم داری. و این آخریه‌س که تا این حد اذیت داره میکنه.

پناه بر خدا. امیدوارم به خاطر دخترام زودتر خوب شم. برام دعا کنید عزیزان.

بالاخره درد فروکش کرد. ساعت حدود ۱۲ شب با کمک همسرم روی تخت دراز کشیدم.

دلم آب میخواد، اما میترسم از تخت بیام پایین. 

سلام بر لب تشنهٔ حسین و یاران حسین.