بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا به منم تا هفته 18 گفت دختر، هفته 25 گفت پسر...البته هفته پونزده که بودم یه جا دیگه رفته بودم سونو اون بنده خدا گفته بود پسرا، ولی من باور نکردم چون اصلا کارشو قبول نداشتم... اینی که بهش اعتماد داشتم گولم زد تا هفته 25 فکر میکردیم دختره😂
مبارک باشه.جفت نشدن.ولی برای اینکه خانواده ها یکی دوتا میارن دوست دارن پسر داشته باشن. به سلامتی بدنیا بیاد. منم هفته پونزده ام تموم شده.فردا وارد هفته شانزده میشم. جنسیتش رو هنوز نمیدونم.این هفته ممکنه سونو برم. چون میگن باید غربالگری دوم رو برم. ولی چون ما مشکل ژنتیکی نداشتیم تو خانواده. فامیل هم نیستیم باهم. بالای 35سال هم نیستم واجبه رفتنش؟
از هفته شش حالت تهوع گرفتم.یه مدت هیچی نمی تونستم بخورم.دکترم سرم و ب6داد بهترشدم. ولی از هفته دوازده معده ام درد گرفت بالا میارم. الان که میل به غذام خیلی کم شده. امروز فقط هندونه خوردم.روزای قبل هم قره قورت فقط از گلوم پایین میرفت.