2777
2789

علایمی چیه؟؟؟ من سوزش کف پا و دست دارم قرمزم هستن اشتها ندارم.. ضعف بدنی تنکی نفس دارم.. درد قفسه سینه دارم از خواب میپرم بخاطر تنگی نفسم 

حالم خیلی بده.... تو یه ازمایشم 15.2 هست یه ازمایش دیگه هم دادم 16.7 هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اما کم، ولی علائمش خیلی اذیتم کرد دکتر گف برو فصد خون، فعلا نرفتم اما کمی بهتر شدم چون تحرکم رو زیاد کردم و تخمه زیاد میخوردم کلا دیگه نمیخورم، اما در اولین فرصت میرم فصد خون، علائمش، تپش قلب، سرگیجه، خارش پوست، مورمور شدن پوست، تنگی نفس، درد قفسه سینه، باید چای اینا کم بخوری، آب زیاد بخوری و تحرک داشته باشی، گوشت قرمز و جگر اینا کم بخور 

فقط همین دوتا علایم داشتبن؟؟ ضعف بدنی نداشتین؟

یادم نیس دقیقا... حدود 10،11 سال پیش بود که آزمایش دادم گفتن غلظت خون دارم بعد یه سری دارو استفاده کردم یادمه یه چیزای گیاهی هم میخوردم با آب زرشک رو خیلی استفاده میکردم بعدش هر وقت ازمایش دادم اوکی بود خوب شدم

مرسی گلم 🌹🌹🌹

انشالله همه خوب بشن، ماهم به زودی خوب بشیم، اصلا یادت نره خیلی آب بخور، من لرزش دست و ضعف عضله صورت هم داشتم، یعنی به راحتی نمیتونستم حرف بزنم، به صورتم فشار می اومد 

انشالله همه خوب بشن، ماهم به زودی خوب بشیم، اصلا یادت نره خیلی آب بخور، من لرزش دست و ضعف عضله صورت ...

اره دقیقا منم همین علایم دارم ضعف عضلانی دارم🌹فکر کردم از کلستروله رفتم از دادم دیدم نه نرماله کلسترولم پس همون از غلظت خونه

اره دقیقا منم همین علایم دارم ضعف عضلانی دارم🌹فکر کردم از کلستروله رفتم از دادم دیدم نه نرماله کلست ...

منم دقیقا فک کردم چربی خون دارم، اما همه چی نرمال بود، دکتر گف به خاطر غلظت خون هس، یه دوره فصد خون بری بدنت خیلی سرحال میشه، باید ده روز بعد از پریود بری، منم حتما خاهم رفت، فصد خون ترس نداره یک ربع کار داره، تو تزریقاتچی ها انجام میدن