2777
2789
عنوان

ازدواج آسان و پشیمانی

60 بازدید | 11 پست

کسی بوده کم توقع ازدواج کنه ناراضی شه بعدا

مهریه شو هم میخواد سبک بگیره بیست تا سکه🙄

این خونه برای شروع زندگی به نظرتون  دختر خالم که راضی ما میگیم نه دیوونه خواستگار پولدار داری اونو قبول کن گوش نمیده خر شده میخواد بره یکی که اینجوری دستش تنگه و اینکه خونه خودشونو ویلایی قدیمی اما دستشون به دهنشون میرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به دختر خالم میگم گوش نمی‌ده انگار کور و کر شده

بحث یه عمر زندگیه اگه زندگی و شوهرش خوب نباشه بعد بچه ام بیارن نه تنها خودش بلکه خانواده اش و اون بچه رو هم بدبخت کرده

بلیطی به مقصد 2030 ....🧘✨
بحث یه عمر زندگیه اگه زندگی و شوهرش خوب نباشه بعد بچه ام بیارن نه تنها خودش بلکه خانواده اش و اون بچ ...

چیکار کنم گوش بده والا همه مادرش پدرش برادراش همه ناراضیان میگن نکن انگار سحر شده میگه نه می‌خوام برم و لج می‌کنه میگه اگه اینجوری میگی با مهریه۱۵ سکه میرما🙄😬 پسره دیپلم هم ندارن یه کارگر سادست خود دختره تازه دانشگاه تموم کرده

دهنم باز میشه هاعصبانیم میکنن دخترای خنگ

منم دارم از حرص خوردن میمیرم میگه من کالا نیستم می‌خوام مثل خانم فاطمه زهرا ساده ازدواج کنم😬میگم مگه اون امام علی، خره اصلا داغون کرده حالمون با این تصمیم ها

دقیقا گواهی هم خواسته زدی تو خال واقعا😂🤣 باشم میگه من اجازه ندم نمیتونی ازدواج کنی

مرد ایرانی به مهریه میرسه میگه مگه کالایی؟

به گواهی میرسه انگار داره جنس میخره باید ببینه سالمه یا نه