2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عشق باشه نمیره 

ولی فراموشی واقعا سخته خیلی سخته

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

به اندازه ای که باش روزهای خوبی کذروندی و خاطره دارید لااقل طول می‌کشه حتی بیشتر، زمان لازمه ، زمان نه اینکه فراموشی برات بیاره لزوما ، فقط تحملت را می بره بالاتر ، انگار یاد میگیری اونکه رفته چیزی که خراب شده دیگه قرار نیست درست بشه ، دیگه دم به دقیقه چشمت به گوشی نخواهد بود ، چون یادگرفتی قرار نیست خبری بشه . برای همین میگن در طول زمان آدمها بهتر میشن معمولا البته. 

چجوری تونستی بگو تو کات کردی حتمأ که راحت تونستی

اولش اون عاشقم شد بعد منم خیلی عاشقش شدم من چهار سال نتونستم ازش دل بکندم در جالی که اون سرد بود ازم همش سمتش میرفتم و درخواست اینو داشتیم دوباره از نو شروع کنیم چهارسال کم نیستااا

طوری که بهم میگفت تو هیچ وقت منو فراموش نمیکنی

از بس هر چند هفته یا چند ماه میرفتم سمتش خسته شده بودم دیگه فهمیدم فایده ای نداره اون منو نمیخواد و دلیل اصلی که بازم نرفتم سمتش این بود که به مسخره گرفته شده بودم که چهارساله موی دماغه. خودمو کنترل میکردم تا اینکه یه سال بعد تموم شدن اون زن گرفت و من مجرد بودم یه شب تا صبح گریه کردم و رفتم پی کسب شغل و تحصیل. به تاپیکام توجهی نکن نصفش دروغه که شناخته نشم نصفشم برای خواهرام و دوست ایناس از زبون خودم نوشتم

من رفتم خودمو رشد دادم دکتری یه رشته که نمیگم گرفتم استاد دانشگاه شدم و...  اون بهم گفته بود میترشی تو خونه بیکار با کسی ام نمیتونی ازدواج کنی

باید واسطه ای بری من واسطه ای بدم میاد با یکی عاشقانه آشنا میشم

دست تقدیر من شدم استاد دانشگاه و با همکارم مدرن آشنا شدمو خوشبختم

اون با یه دیپلم ازدواج واسطه ای کرد و خوشبخت نیست

حسرت منو میخوره 

یه سری تو خیابون همو دیدیم با چشمای پر اشک و بغض بهم گفت کاش داشتمت و رفت

و اینگونه بود که من تونستم فراموش کنم و شوهرمم خیلی دوست دارم خیلی خوبه

و اونی که نتونست فراموش کنه اون بود

اولش اون عاشقم شد بعد منم خیلی عاشقش شدم من چهار سال نتونستم ازش دل بکندم در جالی که اون سرد بود ازم ...

عزیزم خوشبخت شی 

به نظرت وقتی مرد میدونه یه زن دوسش داره همیشه تو دلش میمونه که چرا قدرشو ندونست؟

من ۷ ماه شد همش بهش فکر میکنم ولی اون تو یه رابطس 

هر استوری میزارم لایک میکنه حتی چند بار ریپلای کرد من لحظه های عاشقانه باهاش داشتم با اسنکه مدت کوتاهی بودیم باهم و نشد باهم بمونیم واسه شرایطش ولی من نمیتونم بهش فکر نکنم مدیرمه (منم یسری چیزارو الکی تو تاپیکم گفتم) 

نمیبینمش ولی تو اینستاگرامم هست هرچی میزارم میبینه لایک میکنه  ولی هیچوقت برنگشت خیلی داغونم پسر خوبم پیدا نمیشه و منم دلم نمیگیره کسی و جز اون چرا تا استوری میزارم میبینه لایک میکنه اگه نمیخواست باهام باشه چرا کنجکاومه نشثن میده که عکسام و میبینه واکنش میده 

یه یزدی ام که عاشق شهرمم و همشهریام 

عزیزم خوشبخت شی به نظرت وقتی مرد میدونه یه زن دوسش داره همیشه تو دلش میمونه که چرا قدرشو ندونست؟من ۷ ...

لایکت میکنه یا از بی تفاوتیه و مثل بقیه میبینتت و طبق عادت  لایک میکنه،،، یا داره باهات بازی روانی میکنه و خودشیفتس

مثلا اون پسر جواب منو سرد میداد یا لایک اینا میکرد هیچ وقت بهم نمیگفت دیگه پیام نده یا کلا جوابمو نده به این دلیل که باهام بازی روانی کنه و من به فکرش باشم

چون لذت میبرد

و سوال اولت آره بعد زن گرفتن قدر میفهمن

تو مجردی نه حتی اگه دوست دخترشون بدترینم باشن

نه قدر  تو رو نمیدونن چون مدام دوست دختر عوض میکنن

بعد متاهلی میفهمن وااقعا میفهمن