2777
2789

سلام ببخشید شماچندسالتونه؟ 

من36سالمه دوساله بخاطر سرطان رحم رحمموبرداشتن ازبعدش زیاد بی اختیاری دارم. 

نمیدونم بایدچکارکنم. 

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید شماچندسالتونه؟ من36سالمه دوساله بخاطر سرطان رحم رحمموبرداشتن ازبعدش زیاد بی اختیاری دارم ...

میتونی علائم قبل از اینکه متوجه بشی این بیماری رو داری بهم بگی؟من چسبندگی تخمدان داشتم میترسم تبدیل ب چیز بدی شه

اگهه افتادگی شدید باشه باید عمل شید

وای خسته شدم ازهرچی مریضیه

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

میتونی علائم قبل از اینکه متوجه بشی این بیماری رو داری بهم بگی؟من چسبندگی تخمدان داشتم میترسم تبدیل ...

من دردهای شدید ومزمن لگنی داشتم، قاعدگی های فوق العاده شدید وتکه های بزرگ مثل سقط جنین، قاعدگی های طول کشیده به طوریکه قطع نمیشد. 

دردها وگرفتگی های شدید شکمی لگنی. 

سلام استارتر 

شما جراحی کردی بیهوش کردن شمارو یا از کمر بی حس؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین