2777
2789
عنوان

پسری که بخوادت

190 بازدید | 25 پست

پسری که ابراز علاقه کرده باشه و حضوری هم حرف زده باشید، اما فعلا شرایط اوکی نباشه برای ازدواج تا یکسال اما ایشون هرچندوقت حالتون بپرسن اما سعی میکنن زود حرف زدنشون تموم بشه نشونه چیه؟

پسر یکم مذهبی هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید فکر میکنه ممکنه نشه نمیخواد وابسطه بشی یا مشکلی پیش بیاد داره احتیاط میکنه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

احتمالا می‌تونه نشانه احترام باشه و دوست نداره در حرفی کنه مبادا اذیت بشید و این که بلد نیست 

در همین حد پیشرفت داشته خوبه 😂 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مذهبی حقیقی باشه تا محرمیتی نباشه، طبیعیه خ حرف نمیزنه و فاصله میگیره.

ولی ممکنه دلایل دیگه ای هم باشه

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی

احتمالا می‌تونه نشانه احترام باشه و دوست نداره در حرفی کنه مبادا اذیت بشید و این که بلد نیست در همین ...

کلا این اخلاقا دارن که من ناراحت نشم

وقتی هم پیام میدن هر یه پیامشون عذرخواهیه