2777
2789
عنوان

پسری که بخوادت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
کلا این اخلاقا دارن که من ناراحت نشموقتی هم پیام میدن هر یه پیامشون عذرخواهیه

همون‌طور که گفتم میخواد مزاحم نباشه و مثلا  حضورش اذیتت نکنه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مرتب با هم تماس دارید و فقط تایم صحبت کوتاهه مشکلی فکر نکنم باشه

. گفتی مذهبیه شاید میترسه ب گناه بیفته 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بیچاره😅

اگر پسر خوبیه و میخوای ادامه بدی 

تبریک میگم 😂

این پسر با این رفتارش مثل موم تو دستات خواهد بود 

البته اگر رفتار درستی از خودت نشون بدی! 

این سگ رفتار این پسر تو پس ذهنش این داره تداعی میشه که واااووووو با عجب دختری دارم صحبت میکنم 😍این بهترینه و باید مراقب باشم گند نزنم 😂

برای این پسر هر چقدر چهارچوب های اخلاقی و رفتاری و .. بزاری عالیه 

برای این پسر باید نازت زیاد باشه 

یجوری باید رفتار کنی که فکر نکنه نمیخوای باشی 

و یجوری باید رفتار کنی که هر لحظه برای به دست آوردنت تلاش کنه 

یعنی نباید مطمئن بشه به دستت آورده😂

این کار رو کنی دقیقا تو مشتته

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگر مرتب با هم تماس دارید و فقط تایم صحبت کوتاهه مشکلی فکر نکنم باشه. گفتی مذهبیه شاید میترسه ب گناه ...

اصلا تلفنی صحبت نمیکنیم فقط بعضی مواقع در حد پیام دوستانه

اما اطرافیان قشنگ متوجه عاشق شدنش شدن اما هیچوقت نشون نمیده اون شخص منم

میشه بگید چه دلایلی؟

نمیدونم.

کلا میگم.

اگر مطمئنی دوستت داره و انتخابت کرده به عنوان همسر اینده شاید همین مومن بودنش اجازه نمیده با نامحرم راحت باشه.

اگر اینه که عالیه

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی

اگر پسر خوبیه و میخوای ادامه بدی تبریک میگم 😂این پسر با این رفتارش مثل موم تو دستات خواهد بود البته ...

ببینید من اولین پسریه که باهاش حرف میزنم و واقعا پسر خوبیه

همه حرفاتونا قبول دارم😅

مامانم همش میگه این گناه داره فردا تو مشت توعه😂

ببینید من اولین پسریه که باهاش حرف میزنم و واقعا پسر خوبیههمه حرفاتونا قبول دارم😅مامانم همش میگه ای ...

آخ آخ تو ام که اولین نفره😂🤣🤦‍♂️

پس برو تاپیکام رو در مورد رابطه بخون 

تاپیکام در مورد دخترا باید بحونن بخون 

یه چیزایی رو باید یاد بگیری!