یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرگش اینجوری بود که یه پسره چندساله دوسش داشته ولی خب دختره قبولش نمیکرده بالاخره بعد چندوقت میره محل کار دوستم و هیچکسم اونجا نبوده و گلوله میزنه تو سر دوستم و بعدم خودش رو میکشه
انقد مراسم ختمش دردناک بود غریبه ها به حال این خانواده گریه میکردن ولی جالبیش اینجا بود موقع اذان تمام خانوادش سروقت نماز میخوندن و قران میخوندن یعنی تو اون حالتم حواسشون به عبادتشون بود واقعا خیلی باید اعتقادات قویی داشته باشی که اینجوری باشی
مراسم ختم پسرعمه شوهرم ۱۸سالش بود مادربزرگش کت و شلوار دامادی اویزون کرده بود و نقل میپاشید دسمال دسش بود میرقصید و کل میکشید و حنا اوردن بودن واااای چ روزی بود امبولانس جنازشم ربان زده بودن و بادکنک و همچی چسبونده بودن و مرتب کل میکشیدن وای چ روز نحسی بود
مراسم ختم ها همشون بدن... ولی یه موضوعی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که آدمو مراسم شادی و عروسی دعوت نمیکنن و فامیلات رو سالی به دوازده ماه آدم نمیبینه از مجلس ختم به مجلس ختم آدم فامیلات رو میبینه
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!