2777
2789
عنوان

بدترین مجلس ختمی که رفتین برای کی بود و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 42 پست
خودم مجلس ختم یکی از همکارام که جوون بود ۲۱ سالش بود مرگ مغزی شد و بعدش مرگ یکی دیگه از همکارام که ۱ ...

🥲🥲🥲💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیح میدم تایپکوترک کنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مراسم ختم بابای زنعموی بابامطرف ۱۱۵ سالش بودهدخترش که زنعمو بابامه ۷۵ سالشگریه میکرد و میپرید تو قبر ...

پدربزرگ مادرشوهر منم بعد ۲ماه بیمارسالن بودن و چنددددبار ایست قلبی باباخره فوت شد 

حدود ۱۰۰سالش بود.چندتا دختراش جوون هستن البته یک بازی دراورده بودن یکی داداش ها رفت دعواشون کرد اروم شدن

۲ساله هنوزم نقل محافل هستن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
پدربزرگ مادرشوهر منم بعد ۲ماه بیمارسالن بودن و چنددددبار ایست قلبی باباخره فوت شد حدود ۱۰۰سالش بود.چ ...

دقیقااا به نظرم کسی که سنش بالاست دیگه عمرشو کرده و این رفتارا فوق العاده زشته و مسخره بقیه میشن.

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

همسایمون 

سمت ما سوم ناهاردعوت میکنن  البته اجباری هم درکارنیست

بعد طرف فوت شد خیلی هم ثروتمند و بزرگ خاندان  سرخاکسپاری اعلام کردن ناهار نمیدیم   همسایه هاگفتن نیازبه اعلام نبود  ماکه بی دعوت پانمیشیم بیایم

یکی اقوام خیلی دور مامانم فوت کرده بود

پیرمرد بود

می گفت یکی از دختراش تو مسجد گریه می کرده و می‌گفته ای بابای خوبم چرا رفتی و از این حرفا

مامانم می‌گفت با گوشای خودم شنیدم یه دخترش دیگه ش یواش به خواهرش گفت کم حرف بیخود بزن بابای ما کجا بابای خوبی بود خیلیم بد بود

بهتر که مرد😂

دقیقااا به نظرم کسی که سنش بالاست دیگه عمرشو کرده و این رفتارا فوق العاده زشته و مسخره بقیه میشن.

قباش ختم قران گرفته بودن راحت جون بده

دکترا گفتن نمیتونه جون بکنه دعا کنید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اولین سال کار کردنم

مراسم یه آقایی از همکاران رفتم که تا حالا خونوادش رو ندیده بودم

ولی همه از عشق بین اون و خانمش میگفتن

توی مراسمش، وقتی به خانمش تسلیت گفتم

و نگاهمون به هم افتاد

بغضش ترکید و اومد تو بغلم

بقیه همکارام تعجب کرده بودن 😅 که یهو چی شد و مگه من می شناختمشون ....

ولی خیلی جیگر سوز گریه میکرد خانمه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊