2777
2789
عنوان

وقتی عرضه ندارید بچه دار نشید

422 بازدید | 26 پست

الان یه تاپیکی بودم یکی ازبدی مامان باباش نوشته بود زیرش ده نفر دیگه از دردشون گفتن واقعا اگه میدونید نرمال نیستید عصاب ندارید و نمی‌تونید مسئولیت یک فرد دیگرو برعهده بگیرید بچه دار نشید میخواید یه نفر دیگرو هم بدبخت کنید یعنی چی که بچه هاتون رو میزنید سرش داد می‌کشید یا تهدیدش میکنید شما همچین حقی ندارید حتی اگه بچتون بدترین فرد باشه یکم به خودتون بیایید

همش اوکیه و قبول داشتم تا رسیدم جمله اخر.یعنی چی حتی اگه بچتون بدترین ادم باشه؟خوبی بدی تو این دنیا دوطرفس حتی بین والدین و بچه.بچه حق نداره هرجور که دوس داره رفتار کنه و انتظار داشته باشه والدین واکنش نشون ندن.هم پدر مادر باید درست رفتار کنن هم بچه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فقط اینجاعه که همه ۶تا بچه میزان

آمار سال ۱۴۰۳ در ۶۰ سال اخیر بی سابقه اس

کمتر از ۱میلیون تولد بوده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

آماده حمله باش 😂😂😂😂😂😂

من یسری 

سر یه بحثی ک طرف میگفت پول پوشک ندارم

بچه رو دهنشو سرویس میکرد ک از پوشک بگیره

گفتم اقا اشتباهه

شده کهنه ببندی ببند

سر وقت بگیر

به خاطر پول پوشک اقدام به گرفتنش نکن

نمیدونی چه حملههههه هایی بهم کرده بودن

میگن فحش بندازی صاحبش برمیداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همش اوکیه و قبول داشتم تا رسیدم جمله اخر.یعنی چی حتی اگه بچتون بدترین ادم باشه؟خوبی بدی تو این دنیا ...

آخه واقعا بعضی از بچه ها هیچ کار اشتباهی انجام نمیدن تا درس خوندن باشه میخونن بعد که میخوان فقط یک درصد بقیه خوش بگذرونن میزنن توسرشون منظورم اینه اگه بچتون هم اشتباهی کرد شما باید پشتش باشید تنبیه و تذکر که جای خود داره ولی خورد کردن یه چیز دیگست

همین الان تو یک تاپیکی بودم با اسی میگفتم کلی به خانما ک  شرایط مالی خوب ندارین بفکر بچه بیگناه برای حل تمام مشکلات هاتون نشین ،ناراحت شده ک خرج بچه مو مگه از کسی خواستم !! خب خودت شرایط مالی نداری چرا اصلا بچه دار بشی !!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آماده حمله باش 😂😂😂😂😂😂من یسری سر یه بحثی ک طرف میگفت پول پوشک ندارمبچه رو دهنشو سرویس میکرد ک ا ...

بیخود میکنن واسه خوشی خودشون یه نفر دیگرو محروم میکنن

دقیقا

بیا الان جواب داده اینو چی بگم بهش خب

وقتی زیر پست من میگی ینی با منی من درمورد بی پولی و نداری مشورت نخواستم اونجوریم که فک میکنی بی پول نیستم شرایط تو این زمونه خیلی سخت تر از اونیه که فک کنی شما ربط دادی به نداری که اصلا بشما مربوط نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیا الان جواب داده اینو چی بگم بهش خبوقتی زیر پست من میگی ینی با منی من درمورد بی پولی و نداری مشورت ...

بگو اگه مشکلت این نیست پس یه جاییت میخاره که میشینی بچت رو بهونه میکنی حتی اگه مشکل مالی هم داشتی نباید پایه بچه بیاد وست از خودت کم کن حالاکه بدنیا اوردیش حداقل خوب بزرگش کن

ببین فقط اینجاعه که همه ۶تا بچه میزانآمار سال ۱۴۰۳ در ۶۰ سال اخیر بی سابقه اسکمتر از ۱میلیون تولد بو ...

واقعا میبینی بچه سومی چهارمی دارن میارن من یکی دارم حس ناکافی بودن میکنم میام اینجا 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

واقعا میبینی بچه سومی چهارمی دارن میارن من یکی دارم حس ناکافی بودن میکنم میام اینجا

سلام عزیزم ♥️

نه واقعا ایران با این همه فشار عصبی و کمبود منابع طبیعی جای بچه زیاد آوردن نیست

اونی هم که بیشتر از ۲تا میاره اشتباهه واقعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری