2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم اینا تو روستا سفره حضرت رقیه دارن بعد الان چند ساله خرید با منه بعد امسال وسایل ها رو بردم پرچم یادم رفت مجبور شدم از مداحی که برای مراسم میخواد بره خواهش کنم که پرچم رو ببره مامانم فهمیده یعنی پدرمو در اورده

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
بعدش هم یه جور ماجرا برمیگردونه به نفع خودش واقعا خستم کرده

یکمم از دید اون نگاه کن.

اونموقع ها اینترنت نبود بچهابیشتر با خانواده ها وقت میگذروندن.الان همه بچها سرشون تو گوشیه.دوستای درستی ندارن.رفتاراشون عوض شده 

باید باهاشون راه بیاییم 

یکمم از دید اون نگاه کن.اونموقع ها اینترنت نبود بچهابیشتر با خانواده ها وقت میگذروندن.الان همه بچها ...

اینقدر نگاه کردم از همه چی عقب موندم همکلاسی هامو میبینم که خودشون رو قشنگ کشیدن بالا ولی من به خاطر محدودیت خانواده اندر خم یک کوچه م

هییییی یا باید باهاشون مشاوره بری یا دیگه همینه

نمیان دیگه میگن تو نمیفهمی ما و پسرام خوب می‌فهمیم تو حق هیچی نداری نه دوست داشتن کسی هیچی به هیچی

خواهرم اینا تو روستا سفره حضرت رقیه دارن بعد الان چند ساله خرید با منه بعد امسال وسایل ها رو بردم پر ...

خدایی این دیگه زیاد رویه

باهاش نمیتونی منطقی صحبت کنی.گاهی یه تهدید های کوچیک لازمه

خدایی این دیگه زیاد رویهباهاش نمیتونی منطقی صحبت کنی.گاهی یه تهدید های کوچیک لازمه

میگفت از سال بعد حق نداری خرید ها رو بکنی و فلان گفتم ب تو ربطی نداره این مورد همه چی رو تحمل کردم ولی سر این نمیتونی نه تو نه پسرات برام تعیین تکلیف کنین این به خاطر عشقی که به حضرت رقیه دارم