من خودم کارمندم تو یه شرکت یعنی ۸۰ درصد دخترای بالای ۲۳ ۲۴ سال که قصد شوهر کردن دارن یک دونه خواستگار ندارن
تو شرکت بودم با یک مرده خیلی خوب بودم بحث سمت ازدواج رفت گفتم چرا مردا دیگه زن نمیگیرن برام سوال شده
گفت زن باید خونه بگیری ماشین بگیری درامد بالا داشته باشی سرمایه داشته باشی پشتوانه داشته باشی خانواده داشته باشی
و ... دختره هیچی با خودش نمیاره یه جهزیه میاره که اونم ناقصه که همون هم باباش برا دخترش اکثرا جهزیه میگیرن و ۳ یا ۵ کالای اصلی رو پسره باز میخره
بعد گفت دخترای الان دوست دارن شوهرشون کارگرشون باشه فقط کار کنه به اینا پول بده ولی فکر میکنن اگه کار خونه رو انجام بدن کلفتن بعد کار های خونه رو وظیفه خودشون نمیدونن بچه داری هم نمیدونن
بعد فایده زن گرفتن برا پسرای الان چیه وقتی خودشون خونه و ماشین و درامد دارن بعد یکی دیگه رو بیارن که باز شوهره ظرفارو بشوره و خونه تمیز کنه و علاوه بر ان خرجشو بده بعد یه جهزیه میاره که در واقع باباش میده که از پول مهریه ۱۰ تا جهزیه در میاد
گفت همینطور که دخترا زرنگ شدن مسرا هم زرنگ شدن گفت پسره خله زن بگیره که ۱۱۴ تا سکه کم کم که ۱۰ میلیارد پوله رو بده دست دختر مردم که کلا ۱ سال نشناختش
میگفت تازه دختره حق طلاق هم بخواد گفت تو بگو پسره مشکلش چیه سرش نیخواره زن بگیره
الان که گفت ۱۱۴ سکه رو بزاره بانک ماهی نزدیک ۱۸۰ میلیون سود میده گفت با این پول میتونه ۱۰۰ تا دوست دختر بگیره دوست دخترای الان هم از صد تا زن تامین گر ترن و بعد میگفت چند درصد مردای الان با این قیمت دلار و سکه و طلا میتونن زن بگیرن گفت من تو بازارم مردای الان با سرخاب سفیداب صورتشون رو سفید دارن میگن همشون گرفتارن
گفت ۹۰ درصد مردای الان هر چیزی که میخوان تو دوستی براورده میشه و اصلا ازدواج رو از برنامه حذف کردن بعد گفت فکر میکنی چند درصد مردا شرایط مالیشو دارن گفت ۸۰ درصد اصلا از پس ازسنه خونه و ماشین و عروسی و طلا و مهریه و ۵ کلا جهزیه بر نمیان گفت مردا میگه تو زن گرفتن چی دیدن گفت اینم زنای الان که ارث باباشونو از شوهرشون میخوان و به شوهر به چشم برده یا عابر بانک نگاه میکنن
من هنگ کردم اینقدردلش پر بود