2777
2789
عنوان

پسرعموم اعتراف کرد ازدواجش سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست
اون یه دختری هست تفکراتش عین پسرعموم امروزی اهل دوستی و مسافرت خارج برو و اینا حالا زن پسرعموم نقطه ...

😐کور بود مگه ندیدی مذهبی و ساکته کی مجبورش کرده بود این همه دختر تو دنیا یکی دیگر و میگرفت

💗
اون یه دختری هست تفکراتش عین پسرعموم امروزی اهل دوستی و مسافرت خارج برو و اینا حالا زن پسرعموم نقطه ...

عجب الان متوجه اینا شده

خب همون اول با یکی مث خودش ازدواج میکرد

بعدش کدوم دختریه ک از سفر و خارج بدش بیاد.. حتی مذهبیام عاشق اینان

از خداشم باشه زنش اهل دوستی با مردای دیگه نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐کور بود مگه ندیدی مذهبی و ساکته کی مجبورش کرده بود این همه دختر تو دنیا یکی دیگر و میگرفت

تقصیر عموم بهش گفت حالا کارمند شدی دیگه زشته مجردی و دوستی و رفاقت اینا برات خوب نیست بیا مورد مناسب معرفی کنیم واسه ازدواج، دلم به حال جفتشون میسوزه 😢

عجب الان متوجه اینا شدهخب همون اول با یکی مث خودش ازدواج میکردبعدش کدوم دختریه ک از سفر و خارج بدش ب ...

دست خورده اینور اونور براش خوشمزه تره بدبخت 

حیف زنی که نصیب این عمو شده🤣

💗
عجب الان متوجه اینا شدهخب همون اول با یکی مث خودش ازدواج میکردبعدش کدوم دختریه ک از سفر و خارج بدش ب ...

چی بگم دیگه شده واقعا اصلا خودش با خانمش و خانواده اونا شباهتی نداره خود عموم سنتی طور هست از اون حاجی طورا ولی این پسرش از اول نبود کلا ذهنیتش فرق داشت دیگه اصرار خانواده و اینا 

چی بگم دیگه شده واقعا اصلا خودش با خانمش و خانواده اونا شباهتی نداره خود عموم سنتی طور هست از اون حا ...

هیچکدوم اینا دلیل نمیشه برگرده ب گذشته

از مکافات عمل بترسه هم اون دختره خونه خراب کن هم پسره

دست خورده اینور اونور براش خوشمزه تره بدبخت حیف زنی که نصیب این عمو شده🤣

اینجوری قضاوت نکن بیین پسرعموم مثلا افکارش شبیه ما هست امروزی هست اینکه بگی دست خورده اینا اصلا کلمات مناسبی نیست اون دختر هم حق انتخاب داشته دوستی هر چیزی ولی واقعا از اون طرف میگم حیف زنش چون اون واقعا اعتقادات خودش رو داره به این نمیاد اصلا 

واقعن آدم میمونه چی بگهحیف این دختر براش

واقعا جفتشون حیف تو این ازدواج دختره اصلا مذهبی سر به زیر آروم با حجاب یکی میخواست با عقاید شبیه خودش این پسرعموم کلا اینجوری نیست 

واقعا جفتشون حیف تو این ازدواج دختره اصلا مذهبی سر به زیر آروم با حجاب یکی میخواست با عقاید شبیه خود ...

بیشتر حیف دختره

إن شاء الله خدا پشت و پناهش باشه

دعا میکنم گور اون دختره از زندگیش گم شه