2777
2789
عنوان

پسرعموم اعتراف کرد ازدواجش سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست
هیچکدوم اینا دلیل نمیشه برگرده ب گذشتهاز مکافات عمل بترسه هم اون دختره خونه خراب کن هم پسره

الان یه وضعیتی نه میتونه بگرده عقب نه بره جلو بیاد زن و بچه رو ول کنه رسوای عالم میشه اونطرف رو ول کنه حسرتش واسش هست به منم که الان تو عقد هستم همینو میگه خیلی دقت کن اگه جای دیگه هنوز دلت هست تا وقت داری تصمیم درست بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کرد واقعا خودش هم قبول داره اصلا آدم ازدواج سنتی نبودش از اول اونم فکر میکرده از سرش افتاده ن ...

اها دختره برگشته چون دیده خبری نیست بیرون بعد اینکه پسرعموتم وضعش بعد ازدواج خوب شده هم بی تاثیر نیست فقط امیدوارم زن پسرعموت هرچه زودتربفهمه و خودشواز این زندگی خلاص کنه

الان یه وضعیتی نه میتونه بگرده عقب نه بره جلو بیاد زن و بچه رو ول کنه رسوای عالم میشه اونطرف رو ول ک ...

فکر میکنی با اون دختر بره خوشبخت میشه ن عزیزم اکثرر متاهلا فکر‌میکنن با نفر قبلی یا پارتنرشون ازدواج میکردن خوشبخت میشدن اونایی هم که ازدواج کردن همین فکر رو درمورد دخترای دیگ دارن کسی ک اهل زندگی کردن نباشه هزارجور بهانه تراشی میکنه

بهش بگو زندگیتون سفت بچسب با خانمش برند مسافرت خودشو به خانمش نزدیک کنه

کاش نزدیک ما بودن با منو همسرم میرفتیم بیرون اونا قم هستند ما کرج نهایتا دو سه ماهی یکبار میاد سری میزنه خونه بابام اینا برمیگرده مسافرت رو ولی آره باید بهش بگم برن جای تمام تفریحی واقعا روحیه تاثیر داره

الان یه وضعیتی نه میتونه بگرده عقب نه بره جلو بیاد زن و بچه رو ول کنه رسوای عالم میشه اونطرف رو ول ک ...

در عجبم ک شما چطور از دختره طرفداری میکنین ب هرحال اگه دوس داشتنی هم بوده برا گذشته بوده الانم درست نیست ک آوار بشه رو یه زندگی دیگ اگه پسر عموتم دوس نداشت زنشو ب ازدواج ختم نمیشدهیچ پسری ب اجبار ازدواج نمیکنه پس بی میلم‌نبوده

اها دختره برگشته چون دیده خبری نیست بیرون بعد اینکه پسرعموتم وضعش بعد ازدواج خوب شده هم بی تاثیر نیس ...

دختره اون موقع دوست عادی بوده باهاش رل داشته خودش پسرعموم گفته من الان بدون درآمد و اینا برم سمتش میزنه کنار صبر کنم دیگه از هم دور شدن در حد کات حالا بعد چند سال برگشته

کاش نزدیک ما بودن با منو همسرم میرفتیم بیرون اونا قم هستند ما کرج نهایتا دو سه ماهی یکبار میاد سری م ...

بله 

آلن دیده دختره اومده سمتش هوایی شده 

تشویقش کن بچسبه به خانمش 

اون دختره اگر خوب بودو همدم مناسبش بود ولش نمی‌کرد 

دختره اون موقع دوست عادی بوده باهاش رل داشته خودش پسرعموم گفته من الان بدون درآمد و اینا برم سمتش می ...

واقعا برا پسرعموت متاسفم ک کسی ک زمان بی پولی و آس و پاس بودنش کنارش بوده و میخواد ول کنه و بچسبه ب کسی ک بخاطر پول ولش کرده اگه هم با دختره بره بازهم سرانجامی نداره چون امروز و فردا باز ب خاطر پول ولش میکنهپسرعموت میخاد نقدو ول کنه بچشبه به نسیه