2777
2789
عنوان

پسرعموم اعتراف کرد ازدواجش سرد شده

635 بازدید | 42 پست

کلا سنتی ازدواج کرده خانمش مذهبی هست خودش نیست قبلش یکیو میخواست اون موقع بهم نرسیدن الان بعد ازدواجش که شغل خوب و خونه زندگی پیدا کرده دو دل شده سر همین، به منم الان میگفت اگه میدونی اشتباه منو تکرار نکن،

کلا میگه به افسردگی رسیدم نه میتونه خانوادش ول کنه نه اونی که برگشته بعد این سالها

خیلی دلم براش سوخت قشنگ حسش رو درک کردم 

تو‌مگه متاهل نیستی🤔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد خودم که نیست

ب منم داره میگه اگه میتونی اشتباه منو تکرار نکن ینی چی پس🤔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

اونی که برگشته بعده سالها؟! این خیانته هیچ توجیهیم نداره

اون موقع شرایطشون به هم نمیخورد ببین توضیحش طولانی من هم خودش هم دختره میشناسم تا یه حدی به هم نزدیک شدن ولی بینشون فاصله افتاد 

من دلم برای زن پسر عمو سوخت 

یعنی چی که از ازدواجش سرد شده مگه کشکه ...اگه کسی دیگه ای رو دوست داشته نباید با این خانوم ازدواج می کرده...

حالا کاری به این موضوع ندارم که اومده راجع به سرد شدن از زندگیش با دختر عموش درد و دل کرده که خود این قسمتشم دلم برای خانومش سوخت که شوهرش با این و اون در مورد سردیش حرف میزنه و یه جورایی زندگی اون رو دایرست و این بده

ب منم داره میگه اگه میتونی اشتباه منو تکرار نکن ینی چی پس🤔

خو همینو داره به من میگه دیگه من تو عقدم میگه دقت کن اگه هنوز وقت داری اینا البته که چرت پرت میگه من انتخابم راضیم آخه میدونه منم قبلا کسی دیگه همو میخواستیم 

خو همینو داره به من میگه دیگه من تو عقدم میگه دقت کن اگه هنوز وقت داری اینا البته که چرت پرت میگه من ...

اوکی

طفلک خانمش. درست این بود که اصلا ازدواج نمیکرد تا کامل اون خانم رو فراموش کنه

واقعا اون مظلوم شده این وسط خصوصا چیزی نمیدونه از ماجرا اون دختره اینجوری بگم رفته دوراش زده دوست پسراش داشته حالا یادش فهمیده اشتباه کرده اون زمان فقط با هم دوست معمولی بودن ببین

من دلم برای زن پسر عمو سوخت یعنی چی که از ازدواجش سرد شده مگه کشکه ...اگه کسی دیگه ای رو دوست داشته ...

اشتباه کرد واقعا خودش هم قبول داره اصلا آدم ازدواج سنتی نبودش از اول اونم فکر میکرده از سرش افتاده نه که حالا بخواد بعد مدت ها برگرده هنوزم مجرده دختره ولی توقعاتش همیشه زیاد بوده،

بعدش ما فقط سعی میکنیم همو کمک کنیم بجز من با کسی دیگه چیزی نمیگه میشناسمش کاملا

اونی ک برگشته نمیدونه این زن و بچه داره آخهچ جوری دلش میاد خب

اون یه دختری هست تفکراتش عین پسرعموم امروزی اهل دوستی و مسافرت خارج برو و اینا حالا زن پسرعموم نقطه مقابل اینا سنتی و مذهبی و آروم سرش کار خودش همینه با اون ارتباط نمیگیره