2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 98 پست
وای من اصلا نمیتونم ۲۰دقیقه تحمل کنم حس خفگی بهم دست میده اره دکتر نوشته پرولاکتینم بالا بود

منم پرولاکتینم بالاست مال شما چنده علائمتون چیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا رفته بود برا ام ار ای ؟

شهر خودمون.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

برا من با تزریق نوشته یعنی اول میرم تو دستگاه بعد تزریق میکنن ؟

نمی دونم برای من با تزریق و بدون تزریق نوشته بود ولی اصلا نترس خیلی راحته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
برا من سری اول ۳۹بود سری دوم ۲۴

علتش چی بود؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ببین یجور بفهم صدا چقد تو اتاقش میرهبعد معمولا بیدار هندزفری تو گوششه احتمالا برا فیلم و اینستا و ای ...

زیاد نمیره صدا ولی بچه تیزبین و کنجکاویه.نگران میشم نکنه بفهمه چیزی و اثر بد بزاره روش

برا همون علتش ام ار ای نوشته

اهان.انشالله چیزی نیست