2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نمیره صدا ولی بچه تیزبین و کنجکاویه.نگران میشم نکنه بفهمه چیزی و اثر بد بزاره روش

من بخاطر اینکار مامان بابام تا مرز خودکشی رفتم. الانم وقتی بهش فکر می‌کنم به شدت ازشون متنفر میشم با اینکه مامان بابای خوبین. ولی متاسفانه اون موقع دیگه هر چی حرمت بود از بین رفت که باعثشم خودشون بودن چیزایی که نباید میگفتم و گفتم با اینکه یه مدت خیلی تحمل کردم

ممنونم دعا کنین بتونم انجام بدم خیلی بده

نگران نباش.انشالله هیچی نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من بخاطر اینکار مامان بابام تا مرز خودکشی رفتم. الانم وقتی بهش فکر می‌کنم به شدت ازشون متنفر میشم با ...

عزیزم میدونم من خودمم تجربه مشابه داشتم برای همینه خیلی مراقبم چون میدونم با روح و روان بچه چی میکنه اینکار.

کاش پدرمادرا اینو بفهمن و مواظب باشن.

بهاین فکر کن این یه کار طبیعیه و همه حتی ریش سفید محل و رییس جنهور و😁 ...همه انجام میدن اینکارو.کار بدی نیست طبیعیه.بهش فکر نکن.چون خودمم تجربه کردم کاملا درکت میکنم 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

عزیزم میدونم من خودمم تجربه مشابه داشتم برای همینه خیلی مراقبم چون میدونم با روح و روان بچه چی میکنه ...

میدونم طبیعیه منم خیلی وقتا چیزی نگفتم با اینکه خیلی زجر کشیدم ولی پدر و مادر تو ذهن آدم فرق داره و اینکه واقعا پررویی میخواد جلوی دختر بزرگ بری در اتاقو محکم بکوبی یه قفلم روش. واقعا نمی‌بخشمشون خیلی بهم آسیب زدن با اینکه بعد دعوامون دیگه تکرار نشد.

وای آره پسرمن یازده سالشه همش میگه مامان چرا بچه نمیاد تو شکمت 🤣بعد میگه چرا اومد تو شکم خاله منم ه ...

😆😆😆عزیزم 

حالا پسر من ۱۶ سالشه چیزی که رو نمیکنه ولی قطعا می‌دونه چه خبره 

ولی خیلی دلش خواهر برادر میخواد مرتب میگه 😅😅

میدونم طبیعیه منم خیلی وقتا چیزی نگفتم با اینکه خیلی زجر کشیدم ولی پدر و مادر تو ذهن آدم فرق داره و ...

اره میفهمم.حق داری واقعا😔

😆😆😆عزیزم حالا پسر من ۱۶ سالشه چیزی که رو نمیکنه ولی قطعا می‌دونه چه خبره ولی خیلی دلش خواهر برادر ...

از من و شمابهتر میفهمن بچه های الان که چه خبره😁🫠

حالا خوبه مال من میگه اصلا خاهربرادر نمیخوام بیارین میندازمش بیرون😆