بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شب به بهانه دکتر رفتن چهار ساعت بذارین خونه پدر و مادر بیاین خونه به کارتون برسین
چند روز پیش همین نقشه رو کشیدیم گفتیم ما دو سه ساعت بیرون کار داریم بریم بزارمت خونه خاله.گفت الا و بلا من پامو بیون نمیزارم.شما برین من تنها تو خونه میمونم.این شد که ما هم دیگه نشستیم خونه وره دلش و نقشمون نقش براب شد🫤
🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
باور کن بسکتبال میره عصر هم باشگاه میره.از خستگی چشاش باز نمیشه ولی نمیخوابه نمیدونم این انرژی از کج ...
ادمیزاد به همه چی عادت میکنه شوهرت باید وارد عمل بشه با دادوبیداد چراغارو خاموش کنه ساعت ۱۱
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
اصلا استرس نداشته باش راحت تر از چیزیه که فکر میکنی برای من اولش بدون تزریق انجام داد بعد 20 دقیقه به دستم یه انژیوکت وصل کرد و امپول رو تزریق کرد بدنم اولش کمی داغ شد ولی همه چی خوب پیش رفت بعدش کمی حالت سرگیجه داشتم که باید مایعات زیاد بخوری تا اون ماده از بدنت دفع بشه برای چی دکتر واست نوشته
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷