2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 98 پست

وایییی الان منم همیتجورم 4 اینایی صب میخوابم

مامان بابامم تو حال

تازه من 19 سالمه عذاب وجدان گرفتم ولی خندمم گرفته 😂😂😂😂بابا بیخیال صدای کولر و اینا نمیذاره چیزی متوجه شیم خیالت تخت

کاربری واگذار شده است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب به بهانه دکتر رفتن چهار ساعت بذارین خونه پدر و مادر بیاین خونه به کارتون برسین

چند روز پیش همین نقشه رو کشیدیم گفتیم ما دو سه ساعت بیرون کار داریم بریم بزارمت خونه خاله.گفت الا و بلا من پامو بیون نمیزارم.شما برین من تنها تو خونه میمونم.این شد که ما هم دیگه نشستیم خونه وره دلش و نقشمون نقش براب شد🫤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

وایییی الان منم همیتجورم 4 اینایی صب میخوابممامان بابامم تو حالتازه من 19 سالمه عذاب وجدان گرفتم ولی ...

عزیرم🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

باور کن بسکتبال میره عصر هم باشگاه میره.از خستگی چشاش باز نمیشه ولی نمیخوابه نمیدونم این انرژی از کج ...

ادمیزاد به همه چی عادت میکنه شوهرت باید وارد عمل بشه با دادو‌بیداد چراغارو خاموش کنه ساعت ۱۱

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چند روز پیش همین نقشه رو کشیدیم گفتیم ما دو سه ساعت بیرون کار داریم بریم بزارمت خونه خاله.گفت الا و ...

شما میرفتین هتل😂😂😂🤣

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

شما میرفتین هتل😂😂😂🤣

اره دیگه باید اون کارو کنیم.خونه زندگیو بدیم بهش خودمون بریم🤣

چجوری میشه یکم توضیح بدین خیلی استرس دارم تایمش چقدر بود

اصلا استرس نداشته باش راحت تر از چیزیه که فکر میکنی برای من اولش بدون تزریق انجام داد بعد 20 دقیقه به دستم یه انژیوکت وصل کرد و امپول رو تزریق کرد بدنم اولش کمی داغ شد ولی همه چی خوب پیش رفت بعدش کمی حالت سرگیجه داشتم که باید مایعات زیاد بخوری تا اون ماده از بدنت دفع بشه برای چی دکتر واست نوشته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اصلا استرس نداشته باش راحت تر از چیزیه که فکر میکنی برای من اولش بدون تزریق انجام داد بعد 20 دقیقه ب ...

وای من اصلا نمیتونم ۲۰دقیقه تحمل کنم حس خفگی بهم دست میده اره دکتر نوشته پرولاکتینم بالا بود 

چجوری میشه یکم توضیح بدین خیلی استرس دارم تایمش چقدر بود

من نرفتم اما خاهره بزرگمرفته بود نمیخوام بترسی ولی اون حالش بد شد و نتونست.

فقط چشاتو ببند فکر کن رو تخت خودتی و اصلا به هیچی فکر نکن

بعدش چیکار کرد ؟

هیچی دیگه اینقدر کولی بازی دراورد انجام ندادن دیگه.

گفتن باید با بیهوشی انجام بدیم که بازم ترسید و نرفت