2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 98 پست
چه ربطی داره مگه اتاق جدا نمیخوابین؟

اتاق جداست.ولی درو میبندی اینم بیداره خب حساس میشه به کوچکترین صدا.اصلا نمیشه واقعا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چه ربطی داره مگه اتاق جدا نمیخوابین؟

اتاق جدا هست ولی وقتی نخوابه نمیشه خدا باعث جنگ لعنت کنه دخترم بعد جنگ تنها نمیتونه بخوابه🫤🫤

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وفتی بچه ها بزرگ میشن باید هیچی به هیچی باشه

چون اگه متوجه بشن به طرز عجیبی پدر مادر از چشم میفتن

و اینکه اصلا نباید به خاطر این موضوع بچه‌تونو مجبور به کاری که دوست نداره بکنید

😆😆😆😣بقول همسرم میگه دیر می‌خوابه خواهر برادرم میخواد ازمون 🤣🤣🤣

وای آره پسرمن یازده سالشه همش میگه مامان چرا بچه نمیاد تو شکمت 🤣بعد میگه چرا اومد تو شکم خاله منم همین جوری می مونم😐 چی بگم آخه

دختر من ۸ سالشه به شدت هم نسبت به خواب مقاومه فقط مدرسه میرفت شبا بیهوش میشد خوب بود الان نمیخوابه گ ...

🤣🤣اره برن شبا خونه مادری خاهری خوبه.ولی نمیدونم چرا نمیره این بچه من.میگه خونه راحتم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

حموم چطور

نههه اون که کلا قفله🤦‍♀️

کاری به موضوع تاپیک ندارم ولی این سبک زندگی برا نوجوونا و بچه ها خیلی آسیب زا هست . کبد و اعضای داخلی بدن از ساعت ۱۱ شب تا سه و چهار صبح یکی کی پاکسازی میشن همین طور هورمون رشد از ساعت ۱۰ شب در صورتی که خواب باشن تا حدود سه صبح ترشح میشه وقتی تو این بازه بیدار باشن سیستم بدنشون به خوبی ریکاوری نمیشه و بزرگسالی مشکلات پیدا میکنن.

.
🤣🤣اره برن شبا خونه مادری خاهری خوبه.ولی نمیدونم چرا نمیره این بچه من.میگه خونه راحتم

آخه دخترتون بزرگتره دختر منم بزرگ شه شاید نمونه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
نمیشه خاهر صدا داره نمیتونم اصلا.همش نگرانم بچه چیزی میفهمه .اصلا نمیچسبه

خلاصه نمیشه نمیشه راه ننداز شوهرتم در نظر بگیر 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دیگه وفتی بچه ها بزرگ میشن باید هیچی به هیچی باشهچون اگه متوجه بشن به طرز عجیبی پدر مادر از چشم میفت ...

دقیقا میدونم و برای همینه میگم‌نمیشه جلو چشم  بچه اتاقو بست و رفت کار کرد.

چون میفهمه.من واقعا نمیتونم.گاها سوهرم اصرار میکنه اما من میگم اصلا.

چون واقعا کوچکترین صدا ویا حرکتی روسون تاثیر میزاره تو سن بدی هستن

وای پس درکم میکنی.اصلا حرف گوش نمیدن بچه ها.صبح ها که میره سر کار دیگه نمیشه😪🤣یعنی یه مدته خاهربرا ...

کاملا درکت میکنم ما سالهاست با این موضوع درگیریم 😅

همون ساعتهای حدودا ۵یا ۶صبح بیدار میشم همسرم رو بیدار میکنم😂، همون روزی که آفه .فقط روز تعطیلیش.

دخترم خیلی نیز و ریز بینه تا بیداره تموم حرکت‌ها رو زیر نظر داره دوست ندارم چیزی متوجه بشه ولی وقتی بخوابه بمب هم بترکونی بیدار نمیشه