2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 98 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتاق خواب مگه ندارید برید اتاقتون بخوابید پسرت بیدار باشه

نمیشه خاهر صدا داره نمیتونم اصلا.همش نگرانم بچه چیزی میفهمه .اصلا نمیچسبه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ما هم هیچی به هیچی 🤐🤐 شوهرمم شاکیه موندم والا

بخدا دیروز اصرار میکرد بچه رو ببر بزار خونه خاهرت یه شب بمونه.قبلنا زباد میرفتا الان میگه نه تو خونه راحتترم.خب به زورم نمیتونم ببرمش.

ماوهم موندیم😒🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اره دقیقا اینم داره همون کارو انجام میده.🤣منم ازین کارا زباد میکردم.طفلی پدرو مادرم😁

😐ولی کاش اینقد پدرو مادر گیر ندن 

بخدا هنوز استرس اینکه مامانم جیغ میزد دیگه بگیر بخواب تو تنمه 

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

😆😆😆😣بقول همسرم میگه دیر می‌خوابه خواهر برادرم میخواد ازمون 🤣🤣🤣

👍🤣

دیگه بذارین صبح خیلی زود😂منم یه دختر ۱۵ ساله دارم الان که تابستونه ۳ اینا می‌خوابه

وای پس درکم میکنی.اصلا حرف گوش نمیدن بچه ها.

صبح ها که میره سر کار دیگه نمیشه😪🤣یعنی یه مدته خاهربرادر وار داریم زندگی میکنیم

خسته نباشی.امان از دست شماها🤣

خب نگا اما بااین وجود مراعات میکنم مصلن من خودم تو اتاقم مامان بابام توحال میخوابن مصلن موقع اذان ک بشه یا تشنم بشه حوض ک تو حیاطمون میرم اونجا وضو اینا میکیرم اصلن مزاحمشون نمیشم اتاقم جفت در حال

بخدا دیروز اصرار میکرد بچه رو ببر بزار خونه خاهرت یه شب بمونه.قبلنا زباد میرفتا الان میگه نه تو خونه ...

دختر من ۸ سالشه به شدت هم نسبت به خواب مقاومه فقط مدرسه میرفت شبا بیهوش میشد خوب بود الان نمیخوابه گاهی میره خونه مامانم شوهرم میگه بگو چند روز دیگه هم بمونه😂😂

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
😐ولی کاش اینقد پدرو مادر گیر ندن بخدا هنوز استرس اینکه مامانم جیغ میزد دیگه بگیر بخواب تو تنمه

بخدا هیچی نمبگیم بهش۰

ولی خدایی حق داشتن.بابا بخوابین دیگه اح😆