2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بزرگ دارن ببخشیدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 98 پست
آره سخته‌هم‌دردیم😬یه‌دونه‌بچه‌دارین؟

بله شکر خدا🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دخترتون بزرگتره دختر منم بزرگ شه شاید نمونه

اره قبلا چند شب میموند بعدم به زور میومد خونه.اما الان اصلا نمیره

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

همش‌تقصیر آمریکاست😂🤣

پس مرگ بر امریکا

دختر منم ۱۴ سالشه شبا تا ۳ ،۴بیداره همسرم خداروشکر ادم با درکیه کار نداره میگه بچس بزار استفاده کنه از تعطیلاتش اخه اینم کلا ثابت صبح بود مدرسش شبا باید زود میخابید،دیگه اینکاررو گذاشتیم برای وقتایی ک میره زبان یا باشگاه

خلاصه نمیشه نمیشه راه ننداز شوهرتم در نظر بگیر

دقیقا شوهرم چند روزه رو اعصابمه همش غر میزنه🫤

کاملا درکت میکنم ما سالهاست با این موضوع درگیریم 😅همون ساعتهای حدودا ۵یا ۶صبح بیدار میشم همسرم رو ب ...

پس منم همین کارو کنم.باز از هیچی بهتره🤣

دقیقا شوهرم چند روزه رو اعصابمه همش غر میزنه🫤

جدی رفتار کنید صبح ساعت ۸بیدارش کن بفرستش کلاس فوتبالی چیزی تا شب خسته باشه ساعت ۱۱چراغارو خاموش کنید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خوبه ، من بجز دختر ۱۵ سالم یه پسر ۶ ساله هم دارم . ولی اون از اول آروم بود شبا هم زود میخوابه

ای جانم.خدا حفظشون کنه

جدی رفتار کنید صبح ساعت ۸بیدارش کن بفرستش کلاس فوتبالی چیزی تا شب خسته باشه ساعت ۱۱چراغارو خاموش کنی ...

باور کن بسکتبال میره عصر هم باشگاه میره.از خستگی چشاش باز نمیشه ولی نمیخوابه نمیدونم این انرژی از کجا میاد