2777
2789
عنوان

شدیدا ب خودکشی فکر میکنم

270 بازدید | 23 پست

اصلا دل و دماغ هیچیو ندارم سه ساله از وقتی عقد کردم زجرکش شدم همش برام نقشه می‌کشیدن با مادرش ک چجوری خون ب جیگرم کنن  

روزام همینجور میگذره انگار آدم نیستم روحم

شوهرم انگار افسرده بود منم مثل اون شدم 

شوهر نامرد بعد سه سال عقد درخواست طلاق داده ب جای اینکه عروسی بگیرع باید دوباره همه چیو از نو شروع کنم درسم کارم زندگی و برام سخت‌ترینه اصلا روحیه ندارم 

خدایا یا اون نابود بشه یا من بمیرم😭😭😭😭

صبحا از خواب بیدار میشم ی حس خیلی بدی دارم خیلی انگار خودم تنها تو این دنیام

شوهر نامردم بهم چندروز پیش ازش خیلی ناراحت بودم حرصم گرفته بود تلفنی بهش گفتم فک کنم از زندگیت سیر شدی گفت از زندگی ک هیچ از دنیا سیر شدم راست میگ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد نق میزنی. عزیز دلم همه مشکلات دارن خب از صفر شروع میکنی. من تو شرایط بدتر هم بودم اینقد احساس شکست نکردم. چی شده حالا اون شوهر عتیقه درخواست طلاق داده‌ . دنیا به آخر نرسیده. الان پنجاه درصد ازدواجا ، به طلاق ختم میشه. هیچ کدومشون هم نمردن. و بعد از چن سال زندگی جدید و خفنی ساختن. 

میدونی الان خدا بهت نظر کرده به جنبه مثبتش فکر کن اگر ازدواج کرده بودی با بچه بعد این روی سکه را میدیدی چی خدا را شکر کن خودشو بهت نشون داده این همه آدم طلاق گرفتن خودشم درخواست داده محکم پای حق و حقوقت وایسا درس خوندن و کار رفتن که ماتم نداره

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

به درک بزار بره مردا ارزش افسردگی ندارن تو به خودت برس سرکار برو روحیه تو شاد نگهدار اینم بره به درک اتفاقا ببینه تو به یه ورت نیست و تاره به خودت هم میرسی بیشتر میره تو فکر و نخ تو تا بخوای آویزونش باشی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

😭😭😭کاش همه چی ی خواب بودد

برای اونک اصن ناراحت نباش خوشحال باش رفته بعدشم یکم طول میکشه ب زندگی عادی برگردی ناراحتی میکنی بخودت برس تیپ و استایل باشگا صورت سرکاری چیزی برو ایشالا خدا کمکت میکنه

این همه آدم طلاق گرفتند 

فکرخودکشی راازسرت بیرون کن انشاله بعداز جدایی یک زندگیدآروم وخوب پیداکنی دنیاکه به آخرنرسیده 

فقط دوتا آدم اشتباهی سرراه هم قرار گرفتند 

یک پایان تلخ بهتراز یک تلخی بی پایان است

آمیتیس در سرزمین عجایب