2777
2789

توی جمع بودیم با شوهرم و دایی و زن دایی ها و خاله شوهرم و مادرشوهرم و شوهرم بود 

یکی از زن دایی و یک خاله شوهرم اسمش فاطمه است با صدای بلند میخندیدن مادرشوهرم  با لحن طعنه برگشت بهم گفت تو هم اسمت فاطمه هست تو چرا با صدای بلند نمیخندی منم چیزی نگفتم زن دایی شوهرم گفت این هنوز تازه عروس خجالت میکشه با صدای بلند بخنده 

اخه این زن از من چی میخواد همش میگه مثل اینا باش با صدای بلند بخنده زیاد حرف بزن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا ، بخوای با هر حرف معمولی بهم بریزی که چند سال دیگه دور از جون کلی بیماری عصبی میگیری . احتمالا منظورش اینه که صمیمی باشی باهاشون و گرم بگیری با همه

یا محل نذار یا بگو هر کی مدل خودشه مادرجون ، تموم شد و رفت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اه چقد همه چیو بزرگ میکنیبیچاره حالا یه چی گفتهاگه مادره خودتم بود ناراحت میشدی از این یه حرف ساده ؟ ...

اره والا جاب من بود چیکار می‌کرد عید طبقه پایین مادرشوهرم خاب بودم مهمون داشت پیش مهمونا زنگم زده پاشو بیا کفشای مهمونارو جفت کن

میگفتی نمیخوام خنده های باارزشم رو تو جمع های شما ها هدر بدم

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

منم تن صدام پایینه کلا و کم حرفم اوایل خیلی بروم میوردن ،نمیدونم چرا میخوان ما مث اونا باشیم، یبارم اونا مث ما باشن کم وراجی کنن اه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
بعد تو چیکار کردی

گفتم من خابیدم نمیتونم 😑

البته من عادت کردم به این حرفاش قبلنا سکوت میکردم هرچی میگفت انجام میدادم ولی الان دیگه نه😎این حرف کوچیکش بود

اگه از قبل اونجا بودم پیش مهمونا خودم پذیرایی میکردم و کفشاشونم میزاشتم اشکال نداره ولی زشته پیش مهمونا زنگ بزنی بیا کفشارو جفت کن یعنی خره خررررر

گفتم من خابیدم نمیتونم 😑البته من عادت کردم به این حرفاش قبلنا سکوت میکردم هرچی میگفت انجام میدادم و ...

اوج شخصیتشو نشون میده ،همین آدما باعث به هم خوردن رابطه زن وشوهرا میشن

«اللهم عجل لولیک الفرج»