2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب زنی که

433 بازدید | 34 پست

نظرتون راجع ب زنی ک خودش رفته خونه پدرش و برنگشته و حالا‌شوهرش ازدواج کرده چیه. 

شوهرش مرد خوبیه اما خود دختر‌و مادرش فکرشون بیماره .الان میگه من طلاق‌نمیگیرم .درصورتیکه خودش همون دوسال پیش ک اومد بیرون ازخونه مهرشو گذاشته بوده اجرا.

همینجوری جالب بودو عجیب‌برام. 

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه دستی دستی گوشت و داده دست گربه 

تا ادب بشه از خونه اش نزنه بیرون.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مونده چیکار خب الانم طلاق بگیره بره دنبال کارش

ببخشید نرمال نیس انگار‌ . شوهرش پسرخوب پولدار کاری نه گیر میداد نه هیییچی، ایشون فقط تنبلی و حرف مامانش . چندبار بهش گفتن انقد شوهرتو تنها نذار انقدر الکی قهر نکن اما چون مامانش میگف بیا قهر کن بیا اینم میرفت. 

parasoo1989@
شوهرش اگه مرد خوبیه بعد طلاق می‌رفت دنبال زن دیگه.هوله هول

نه از نزدیک میشناسم. من خودم طرفدار زنام. ازونام ک ب زن داداشم میگم خونه خریدید باید ب اسم توباشه. گفتم ک بدونی از منظور چیزی نمیگم. مرده همییییشه تنها بود الانم دوساله زنش‌گذاشته رفته الان تازه گرفته. یعنی دادگاه گف‌ چندوقت دیگه اجازه ازدواج مجددو قانونی‌رسمی‌بهت میدم. 

parasoo1989@
دختره بچه ننه بود ازاول‌. کاملش . هرررچی مامانش میگف همووون بود. انقدی بگم ک پدره دختره اومده عذرخو ...

منم حس کردم مرده مشکل نداره از حرفات 

اخه حدود پونزده سال پیش فامیل یکی از دوستام که میشناختمشون طلاق گرفتن 

مرد اومد گفت زنم خراب بود طلاقش دادم زنه  اومد گفت منو کتک میزده خلاصه همیشه هر کی یه بهونه گیر میاره که خودشو تو طلاق تبرئه کنه ولی من خودم مادر پررو داشتم که خیلی بابامو اذیت میکرد همیشه حقو به بابام میدادم جبران تموم کارایی که عمه هام و مادربزرگم نتونستن بکنن من کردم و از دماغ مامانم در اوردم یعنی اگه بابام زنم میگرفت دیگه تکمیل هم میشد یا طلاقش میداد 

زن دوم عجب ادمی بوده رفته با شوهرش ازدواج کرده نذاشته مشکلشون حل بشه

دوساله زنه نیس خونش. ب این سرعت نبوده که. ژنه هرچی مادرش میگف بود. هررررررچی. دیدی اینجا میگن مردای بچه ننه 

parasoo1989@
همچین زنی همون بهتر ک رفتچرا شوهرش طلاقش نداد؟

مرده فرصت داد بهش ک برگرده برنگشت . میگف من میخوام کنارمادرم باشم . چرا‌پیگیر کارای دادگاهن اخراشه فکر کنم ک مهریه و قسط بندی کنن . ازین ناراحت شدیم ک زندگی‌چندنفر ریخت بهم

parasoo1989@