2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب زنی که

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 34 پست
چرا بدون طلاق دادن این رفت دنبال یکی دیگه؟؟

بعددوسال رفت. جوونه رفت زن گرفت.‌قاضی گفته چندوقت دیگه حکم ازدواج مجددو میدم بهت دختره نه میرفت‌نه میموند.‌ عزیزم اینا چهارسال بود تقریبا زنوشوهربودن. اما خانوم کلا شایدشش ماه بود خونه بود.‌اونم پشت سرهم نه.‌ده روز بود سه هفته نبود .‌یک هفته بود دوهفته نبود.‌باقیشم الکی قهربود .  اینا از اوول اشتباه بود همه چیشون بزرگترینش بچه اوردن ک ناخواسته بود. خانواده پسره گفتن شما ک میدونستید دخترتون اینجوریه چرا شوهرش دادید باباش گفته بود من ازاول واسه همین مخالف بودم چون میدونستم بااین اخلاقش هرجابره برمیگرده.‌ ادم تا نبینه باورش نمیشه ک زن ی مادر اینجوری گندبزنه ب زندگیش.

parasoo1989@
طولانیه. خواستی خصوصی بگم بهت.‌دوساله نیس زنه. میگفت خونه بگیر بامادرم زندگی کنم‌

درخواست دوستی بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعددوسال رفت. جوونه رفت زن گرفت.‌قاضی گفته چندوقت دیگه حکم ازدواج مجددو میدم بهت دختره نه میرفت‌نه م ...

جوونه بره زن بگیره کسی نمیگه نباید زن بگیره، اگه آدم درستی بود اول زنشو طلاق میداد بعد میرفت زن میگرفت!

ندادن مهریه بنظرم بهانه خوبیه که زن فعلیشو نخواد طلاق بده، غیر از اینه؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
جوونه بره زن بگیره کسی نمیگه نباید زن بگیره، اگه آدم درستی بود اول زنشو طلاق میداد بعد میرفت زن میگر ...

عزیز دارن جدا میشن.دختره میگه طلاق نمیخوام واسه این‌کارای دادگاه طول کشیده ی مقدار.‌ کامنتای قبلمو نخوندی فکر کنم ب دوستان گفتم ک‌ حتی هررربار ک خانوم میرفت قهر بی دلیل( از تنبلی میومد یسری مشکلاتشون اخه )اقا هرسری کااامل خرج بچه و‌خانومو میداد. گفتم بهت ک‌جوری ک پدره دختره گفت نده چرا به این پول میدی ک‌با زندگیش اونجوری کنه بعدش. اینارو پدره دختره میگفت نه ک حرف‌من باشه . و مهریه ام میده گفته هرچی دادگاه بگه قسط بندی کنه میدم. میدونی یچیزایی‌رو ندیدیم باورمون نمیشه منم اوایل میگفتم مگه میشه تااینحد بعد دیدم اره میشه هنوزم هضمش سنگینه برام. کاملا مشخصه ک از نظر روان وشخصیتی ناسازگاری‌دارن مادرودختر اما‌خب‌ظاهر موجه .

parasoo1989@
جوونه بره زن بگیره کسی نمیگه نباید زن بگیره، اگه آدم درستی بود اول زنشو طلاق میداد بعد میرفت زن میگر ...

درادامه بگم غیرازینکه میگف‌هیییچ جا‌نریم هیچ کس نیاد توخونه ام میگف‌ بمن ربطی‌نداره غذا بپزم تمیزکنم بچه نگه دارم. و نمیکرد. واسه همین پسره و مادرش اسیر بودن دایم. واسه طلاق‌بگم بهت اگر‌مادره پسره نبود پسره خییییلی‌زودتر جدامیشد.مادره اقا نذاشت هی دلسوزی هی ترس‌آبرو چون اینا اسمی‌زنو شوهربودن اقا‌دایم تنهابود دختره خونه باباش‌پیش‌مامانش مرده هم سرشو باکارش‌گرم میکرد.اما‌خب خسته شد دیگه. 

parasoo1989@