2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب زنی که

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 34 پست
منم حس کردم مرده مشکل نداره از حرفات اخه حدود پونزده سال پیش فامیل یکی از دوستام که میشناختمشون طلاق ...

بابا فکر کن دختره هرررربار قهر میرفت الکی ، این مرده هرماه پول میریخت ب کارتش هزینه بچه رو کااااامل میداد. بابای دختره گف نکن اینکارو. بخدا‌ .

حالا خانوما اینجا جوگیرن یسریا نمیشناسن فکر میکنن چاخان میگی. 

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگ آقا ک زندگی جدید دارهاین خانومم ک خودش خواستزندگی کی بهم ریخت

زندگی پسره بلاخره فشارو استرسو ..خوده دختره ی خنگ و احمق و تنبل. ی‌بچه داشتن . انقد بچه رو باباهه کم میدید 

parasoo1989@
ببخشید نرمال نیس انگار‌ . شوهرش پسرخوب پولدار کاری نه گیر میداد نه هیییچی، ایشون فقط تنبلی و حرف مام ...

شما از کجا میدونی تو زندگی زناشوییشون پسره چطور بوده؟؟ قطعا هم دختر هم پسر ادمای بالغی نبودن با این رفتارهاشون ولی حتما یه مشکلی بوده که دختر رفته قهر!

پسر هم همچین صلی علا نبوده وگرنه این مدد یا سعی میکرد دختر رو برگردونه یا طلاق میگرفتن نه اینکه بدون جدایی از زن اول بره ازدواج کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بابا فکر کن دختره هرررربار قهر میرفت الکی ، این مرده هرماه پول میریخت ب کارتش هزینه بچه رو کااااامل ...

اینجا همیشه عادت دارن چشم بسته حق رو به زن بدن حتی  ببخشید اگه زنا هم کرده باشه 

ولی من حق رو به هر کی که لازم هست میدم

دندون خرابو باید کند انداخت دور به نظرم اینطور زنارو باید حالشونو گرفت که دیگه از این بازیها راه نندازن و غرورشون له بشه 

شما از کجا میدونی تو زندگی زناشوییشون پسره چطور بوده؟؟ قطعا هم دختر هم پسر ادمای بالغی نبودن با این ...

کسی مقدس نیس.این ک معلومه.  خیلی‌نزدیک هستن .غریبه نیستن. عزیز من فقط چندتا‌موردشو گفتم. شما چرا کلی میگید دوسه تاکامنت دیگه ام گذاشتم. ازکجا میدونی پسره سعی نکرد برگردونه؟؟؟؟یکبار دوبار سه بار چهاربار پنج بار شش بار هفت بار هشت بار نه بار. چندبار برگردونه؟؟دیگه اخریا بابای دختره خودش زنگ میزد ک خودم میارمش شما‌نیاید دنبالش خودم میارمش😑 دختره کلا شخصیت ناسازگاری داشت . مشاور هم گفته بود ک تموم کن ایشون مشکل‌دارن. انقدی بگم ک فقققققط با مادرش بود. دیگه باید متوجه بشید کسی ک فقققققط‌با مادرشه مشکل داره. نه دوست نه خاله نه دخترخاله نه کلاس نه عمه هممممه از نظرشون مشکل‌داشتن باهییییچکس دراارتباط‌نبودن . اقا اننننقد تلاش کرد ک درست بشه. اینم بگم ک بازتاتهش بری دختره میشست تو خونه رومبل مادرشوهرش میرفت کاراشو میکرد میگف ب من ربطی نداره. پسره گف دیگه خجالت میکشم از روی مادرم ک انقد شخصیتشو خرد کردیم . 

parasoo1989@
کسی مقدس نیس.این ک معلومه. خیلی‌نزدیک هستن .غریبه نیستن. عزیز من فقط چندتا‌موردشو گفتم. شما چرا کلی ...

خیلی واضحه نسبت نزدیکی با پسر داری و اصلا بی طرفانه و منصفانه نظر نمیدی!

حتما دختر هم یک مشکلی داشت با پسر که قهر کرد هیچ کس از دل خوشش قهر نمیکنه! اگرم انقدر دختر مریض و بیمار بود چطور انتخاب این پسر چنین دختری بود؟ چطور کسی که انقدر واضح مریض هست رو زودتر نشناخت؟ چطور تا بچه دار نشدن تشخیص نداده بود دختره بچه ننه است؟؟ شایدم پسر باهاش کاری کرد که بیماری نهفته اش آشکار شه!

بعد رفت دنبالش ۲۰ بار دختر نیومد، خیلی راحت میتونست طلاقش بده، چطور طلاق نداده رفت زن گرفت؟ من به چنین پسری انوان خوب بودن رو اطلاق نمیکنم!

یادت باشه، هرقدرم به کسی نزدیک باشی از جزییات روابط دوتاییشون نمیتونی مطمئن باشی! 

اینجا همیشه عادت دارن چشم بسته حق رو به زن بدن حتی ببخشید اگه زنا هم کرده باشه ولی من حق رو به هر ک ...

شما هم داری چشم بسته، و صرفا با نظرات «غیر بیطرفانه» ای که از یه شخص سوم که داره از زاویه دید خودش میبینه نظر میدی!

خیلی واضحه نسبت نزدیکی با پسر داری و اصلا بی طرفانه و منصفانه نظر نمیدی!حتما دختر هم یک مشکلی داشت ب ...

عزیز من از دوستای خودتم همینجا از سال‌نودوشش. ک تو همه بحثای منطقی بودم و بودیم درکنار‌دوستای قدیم😄ب قران قسم هیییچ جانبداری الکی نمیکنم .قسم خوردم ک بدونی ک الکی‌ چیزی‌نمیگم. عزیزجان سر سفره عقد پسر بلندشد‌رفت سر‌رفتارای مادردختر . رفتن دنبالش با حرف‌و زور‌نشوندنش سرسفره ک درست میشه اینچیزا عادیه اولش. توعقد دوسه بار پسر‌گف تموم کنیم بازخانوادش گفتن صبر کن درست میشه ، سری اخر‌ک توعقد پسر‌ گف‌ تموم کنیم پدر دختره جهازشو‌فرستاد بدون اینکه خبر‌بده ب اینا با دختره روونه کرد گف‌ ازمادرش دورباشه درست میشه دخترم.تااومدباردارشد ک پسره مراعات کرد بچه دنیا‌اومد دختره رفت گفت من نمیتونم بمنچه. وقتی میگم بیست بار رفتن دنبالش تو تمام دوران زندگی منظورمه . ما میدیدم سالی‌نه ماه دختره قهر میرفت الکی‌خونه باباش. میگم اخریا بابای دختره میومد عذرخواهی میگفت توروخدا صبر کنید درست میشه. نخوندی گفتم تو تمام دورانی ک دختره قهرمیکرد میرفت پسره کامل خرجشو میداد. ب قران اخر‌بالای‌دختره اومد گف‌ چرا‌پول میدی ب این اخه تواین شرایط. 

خانواده پسر‌از‌ترس‌آبروشون خیییییلی‌ کوتاه اومده بودن. خیییلی. مشکل خانواد پسر‌این بود.  مشاور سه سال پیش ب اقا‌گف تموم کن اما‌پسره باز‌بخاطر‌بچه ک بچه طلاق‌نشه هی صبرکرد. 

parasoo1989@
خیلی واضحه نسبت نزدیکی با پسر داری و اصلا بی طرفانه و منصفانه نظر نمیدی!حتما دختر هم یک مشکلی داشت ب ...

و سر تفکر بیمارشون دقیقا توهمون عقد فهمیدن اما‌گفتم خانواده پسر‌سر‌ابروشون و اینکه گفتن شاید اولشه بعدا‌درست بشه هی صبرکردن هی گفتن بگذره . پسر مشاورو روانشناسم برد ک ی کمکی باشه اما چون مادره خود دختره روانشناسی‌خونده بود اصصلا‌ حرف‌هیچکس غیراز مادرش اثرنمیکرد روش. دختر‌میگم مادرو دختر‌فققققط باهم بودن . مامانه میگف‌الان با مثلا‌مادرهمسرت حرف‌بزن الان نزن .این لباسو بپوش‌این غذارو بذار

parasoo1989@
ممنون. دقییقا بار اولش نبود. کل سال شوهرش تنها بود.‌ همیییشه تومناسبتا تنها بود .‌

بعضی ها لیاقت خوب زندگی کردن و ندارن دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان چی شده پسره رفته ازدواج کرده یعنی هنوز اونو طلاق نداده اصلا چطور همسر دوم پسره قبول کرده؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان چی شده پسره رفته ازدواج کرده یعنی هنوز اونو طلاق نداده اصلا چطور همسر دوم پسره قبول کرده؟

طولانیه. خواستی خصوصی بگم بهت.‌دوساله نیس زنه. میگفت خونه بگیر بامادرم زندگی کنم‌ 

parasoo1989@
و سر تفکر بیمارشون دقیقا توهمون عقد فهمیدن اما‌گفتم خانواده پسر‌سر‌ابروشون و اینکه گفتن شاید اولشه ب ...

چرا بدون طلاق دادن این رفت دنبال یکی دیگه؟؟