2777
2789

من تو خونه خیلی درگیر بچه هامم

اصلا وقت کافی برای خودم ندارم.

متاسفانه هزینه روتین پوستی رو ندارم.

اگه راهکار خونگی بلدین برای روشن شدن پوست، جای جوش و....

بگین. 

من از ترکیب ژل آلوورا و عسل و خیار نتیجه دیدم 

ب نظرم خیلی خوب بود

همه رو ریختم تو مخلوط کن بعد ریختم تو قالب گذاشتم فریزر

افتادم ته چاه ۵ متری!تو واسم طناب ۳ متری انداختی!بگم نیستی دروغ 

وای توروخدا منم لایک کنین بشدتتتتت نیازدارم ۷ماهه بچه دارشدم حتی وقت واسه حموم رفتن ندارم روزی ی بار گربه شور مرده میشم میام بیرون.

صورتم بشدت افتاده هرکی میبینه میگه چقدر پیرشدی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از ترکیب ژل آلوورا و عسل و خیار نتیجه دیدم ب نظرم خیلی خوب بودهمه رو ریختم تو مخلوط کن بعد ریختم ...

میزانش رو میگی 

از هر کدوم چقدر چقدر ریختی 

و اینکه یخی میذاشتی تو صورتت؟

من از ترکیب ژل آلوورا و عسل و خیار نتیجه دیدم ب نظرم خیلی خوب بودهمه رو ریختم تو مخلوط کن بعد ریختم ...

خب چجوری استفاده میکردی یخ نمیزنه؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میزانش رو میگی از هر کدوم چقدر چقدر ریختی و اینکه یخی میذاشتی تو صورتت؟

ژل آلوورا ک تقریبا نصف پیاله شد با یدونه خیار و دو قاشق عسل

آره گذاشتم یخ شد بعد هر روز یکی از قالبا رو ب صورتم میزنم میزارم ۱ساعت بمونه

افتادم ته چاه ۵ متری!تو واسم طناب ۳ متری انداختی!بگم نیستی دروغ 

منم

شماازاین ماسکای ورقه ای داروخونه ای امتحان کردین؟؟؟

باید یخ بزنه دیگه

صورت صاف و جوون میشه؟؟؟من قشنگ توعکسام معلوم امسال خیلی افتادم 

شماازاین ماسکای ورقه ای داروخونه ای امتحان کردین؟؟؟

نه والا 

قبلاً مجرد بودم همش تو داروخونه ها و عطاری ها دنبال درمان جوشام بودم

بعد دیگه ازدواج کردم و بچه دار شدم وقتی نداشتم.

الان میبینم خیلی صورتم پژمرده ست زیرچشامم کبوده 

مثل افسرده هام...

ژل آلوورا ک تقریبا نصف پیاله شد با یدونه خیار و دو قاشق عسلآره گذاشتم یخ شد بعد هر روز یکی از قالبا ...

چقدر خوب امتحان میکنم.

شما صورت تون چ مشکلی داشت که اینو استفاده کردین؟؟

نه والا قبلاً مجرد بودم همش تو داروخونه ها و عطاری ها دنبال درمان جوشام بودمبعد دیگه ازدواج کردم و ب ...

اخ گفتی ب من یکی معرفی کرد ولی امتحان نکردم.ی مدت ماست میزدم قبل خواب عالی بود دوباره ول کردم

چجوری و چقدر مرسی گلم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس