2777
2789
عنوان

خانم های خوشگل موشگل ماسک های خونگی میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 41 پست
لطف کردی همون هفته ای یکبارم بزنم برام کافیه.من دیگه خیلی خودمو ول دادم

ماسک های خونگی نباید هر روز زده بشه 

ولی به نظرم هفته ۱ بار کمه ۲ یا ۳ بار بزن 

خیار با پوست برش های ضخیم بزن بزار تو ظرف یا جالی های فریزر یخ که زد بکش رو پوستت به صورت دورانی و به بالا برای لیفت صورت و پف و تیرگی زیر چشم هم خوبه 

پوستت سفت میکنه

چندتادونه به رابریز تواب کم بذار لعاب بده بمال ب صورتت واینکه باید بدونی هرماسکی را رو ی تیکه ازصورت ...

من نمی‌دونم کدوم به پوستم جواب میده باید امتحان شون کنم.

ممنون که گفتین 

خودتون بیشتر از کدوم راضی هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل و پودر جوانه گندم؟خشک نیست؟, میموند رو صورت؟

اره خودم گندم مث سبزه عید درست کردم تاجوونه زد خشک کردم پودر کردم ریختم توعسل گذاشتم  ی چندساعت بمونه ومالیدم ب پوستم اره میمونه .ازعطاری یونجه وشبدرم گرفتم ولی دیگه فعلا فقط گندم درست میکنم درست کردن جوانه راحته

چقدر خوب امتحان میکنم.شما صورت تون چ مشکلی داشت که اینو استفاده کردین؟؟

من واسه روشن تر شدن امتحان کردم

خیلی جواب بود 

واقعا چند نفر آشنا دیدن خیلی تعریف کردن از پوستم 

افتادم ته چاه ۵ متری!تو واسم طناب ۳ متری انداختی!بگم نیستی دروغ 

صورت صاف و جوون میشه؟؟؟من قشنگ توعکسام معلوم امسال خیلی افتادم

من یک هفته هست استفاده میکنم خیلیا ک دیدنم تعریف کردن از پوستم 

حالا تو دراز مدت نمیدونم چطور میشه

افتادم ته چاه ۵ متری!تو واسم طناب ۳ متری انداختی!بگم نیستی دروغ 

من یک هفته هست استفاده میکنم خیلیا ک دیدنم تعریف کردن از پوستم حالا تو دراز مدت نمیدونم چطور میشه

ممنون گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون