2777
2789
عنوان

پیج رز مو کلاهبرداره

85 بازدید | 5 پست

rozmoo|بچه ها ب نظرم بد نیست تجربه های اینطوری رو ب اشتراک بگذارید که گیر این افراد سودجو نیوفتیم 

من سه ماه پیش از این پیج سفارش دادم و پول واریز کردم جالبه ک علاوه بر هزینه پست هزینه کرایه تاکسی خودشونم از من گرفتن!!!با این حال بعد از سه ماه هنوز بسته رو نفرستاده و ب دروغ میگه ادمینمون دزدی کرده

وقتی هم گفتم خب مشکل من نیست ک ادمین شما دزدی کرده سفارش من رو شما باید بفرستید با وقاحت تمام ب من گفتن می‌خواستید اعتماد نکنی!!!یعنی عملا خودش پذیرفت که دزدن و نباید بهشون اعتماد کرد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا باید اینجا افشاشون کرد هر پیج یا هرجایی ک ملاه برداره منم یه تشریفاتی میشناسم کلاه برداره

متاسفانه خیلی زیاد شدن و ما هم که دستمون ب جایی بند نیست غیر از اینکه خودمون ب همدیگه معرفی کنیم اینارو

متاسفانه خیلی زیاد شدن و ما هم که دستمون ب جایی بند نیست غیر از اینکه خودمون ب همدیگه معرفی کنیم این ...

هر کسی کلاهبرداری کرد میرین فتا شکایت میکنیم حساباشون بسته میشه و دیگه از این غلطا نمیکنن

من مدیر رزمو هستم عزیزم میتونی بری فتا اگ کلاهبرداری کردیم ازت شکایت کنی این کارا از رو دشمنی و دروغ گفتن خوب نیست ما مغازه داریم پاشو بیا در مغازه عکسمون هست کلی کد رهگیری استوری میکنیم با این کارای شما نه تنها قرار نیست ما بی ابرو بشیم بلکه پیشرفت میکنیم چون ۳ ساله داریم کار میکنیم و خداروشکر هر روز رضایتمون بیشتره اگ واقعا کلاهبرداری شده و از ما خرید کردی برو فتا تا پیجمون ببندن ما ترسی نداریم چون تمام بسته هارو ارسال کردیم و خداروشکر ۵۰۰ هزار نفر فالور داریم آدرس کامل و عکس چهره و کد رهگیری و پروانه کسب داریم ❤️