2777
2789

هزار تا رفتار داره اذیتم 

میکنه اصلا بهم اعتماد نداره من عادت دارم همیشه نتم روشنه یا فراموش میکنم خاموشش کنم

اون میره واتساپ پیام میده اگه دو تیک بخوره و جواب ندم علمشنگه ب پا میکنه باید هزار قسم بخورم که گوشی دستم نبوده 

یا میرم بیرون باید ویدیو مسیج بفرستم لحظه ب لحظه حتی اگه با خانوادم باشم باید کلا با اون در ارتباط باشم چون دعوا میکنه 

یا بهم گفت عکس فلان بده ندادم دوس نداشتم دعوا راه انداخت رفت تو قیافه 

هم عاشقشم هم اذیتم میکنه اینکاراش نمیدونم چیکارکنم تروخدا راهنماییم کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر ارامش و اعصابت باش فقط.طرف مشکل داره و شکاک.البته اینااز دوستداشتن زیادم‌میشه که جفتتونو ازار ...

واقعا دیگه روانی شدم 

حرف از جدایی میزنم ب درو دیوار میزنه خودشو

یک ساله باهمیم هدفمون ازدواجه خانوادش خبر دارن از رابطمون خیلی رابطمونم باهم نزدیکه

چن سالتونه

ببخشیدا

ولی این ادم بعدا هم تو زندگی محدودت میکنه میتونی باهش کنار بیای هر چقد اذیت شدی 

از الان تصمیم بگیر 

تو این 1سال چرا متوجه نشدی قشنگم

چن سالتونهببخشیداولی این ادم بعدا هم تو زندگی محدودت میکنه میتونی باهش کنار بیای هر چقد اذیت شدی از ...

من 18 اون 28

واقعا اذیت میشم 

متوجه شدم ولی خب دوسش دارم چیکار کنم