2777
2789

واقعا ریسکی هست باید متخصص ببری خودت نمیفهمی چند بار مثلا کمپرسور تعمیر شده چه مشکلات سیم پیچی داخلی داره مگه قیمت خیلی پایین بده که صرفه تعمیرات بعدی هم داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دست دوم خوب نیست اما اگر خواستی بخری از سمساری با شرط بخر،دیدم خریدن راضی بودن یا ایراد داشته پس دادن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

سلام اره یخچال خیلی مهمه سلامتش از ظاهر نمیشه تشخیص داد شوهرم فنی به فامیلم توضیح میداد تنها راه وصل کردن فکر کنم تست با آمپر متر کلاغی سر  راه برق که جریان بکشه ایراد داره بعد راه اندازی جریان نکشه سالم موتورش  همچین چیزایی میگفت بهش

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

واقعا ریسکی هست باید متخصص ببری خودت نمیفهمی چند بار مثلا کمپرسور تعمیر شده چه مشکلات سیم پیچی داخلی ...

نه بابا پول تعمیر بعضی اوقات از خود یخچال دست دوم بالا تر میگن بی انصافا

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

تلویزون های اسنوا دوو درست شدند؟

چیه قضیه واقعی تلوزیون ما برند نیست مشکلی نداره ولی اینا مگه هک میشن که همه همزمان بعد بروز رسانی کلا باطل شدن

باید یکی که سر درمیاره بیاد همراهت بزنیدش برق ببینید مشکلی چیزی نداشته باشه،،من خریدم راضیم

شانسی بوده