2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست
عزیزم بزار همشو برات بگم بابای من کارمند ارگان دولتی بود ۲۵ سال کار کرد و بعد بازخرید کرد و ما باید ...

ن ممنون کامل بود😊😊😊

سپااااااااس

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حقوق فسقلی خودم اینقدر برکت داره از وقتی سرکارم همیشه مرغ گوشت ماهی میوه کلا خوراکی داریم وحتی لباسم میخریم ولی البته پدر شوشو هم گاهی یه ملیون یا پونصد یا کمتر بیشتر میده 

وای دقیقا همینه همه اونایی که خونه پدریشون همه چیز داشتن تو ازدواج بد شانسی میارن ولی کار مادر شوهرت ...

ای بابا اون تازه میگه وظیفتونه ماهی 500 بهم بدین بخدا باور کن بعضی روزا پول یه بسته نون هم تو خونه نداشتم اما چیزی نگفتم همش سپردم بخدا چون میدونم اونا واسه دختر خودشون اینارو روا ندارن دختر خودش تا عقد کرد یارانشو جدا کرد و بهش داد تازه اون شوهرش هم کار خوب داره هم ماشین دارن هم خانواده شوهرش خیلی ساپورتش میکنن اونوقت من خانوادم ک خیلی زیر بال و پرمونو میگرفتن ی کاری کردن شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد بقران بابام وام گرفت واسمون 14 ماه خودش قسطشو داد مامانش جلو خودم به شوهرم میگفت داره ازش بکن 😐😐😐 اونوقت برادرشوهرم یبار ده هزار تومن پول داده بود به شوهرم یه شب رفتیم خونشون همه جیبای شوهرمو خالی کرد همش همون ده تومن تو جیبش بود ورداشت گفت بدم میاد پول میگیری پس نمیدی اونشب بدون کرایه و با پای پیاده برگشتیم خونه شوهرم همه اینارو دیده بازم طرف اوناس از این فقط دلخورم 😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خب یارانتون راقطع کنیدتابیادبراخودتون چندوقت دیگه بچتون به دنیامیادلااقل بتونیدبچه راهم بتونیدبگیذید ...

اگه اینکارو بکنیم زندگیمونو از هم میپاشونه بخدا خیلی پول پرستن در این حد ک مادرشوهرم جلو چشم خودم لباسایی ک براش کادو آوردنو برده فروخته ضعف پول داره کلا هزارتا وام خونگی و قلک و اینا داره 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
واقعا چطور میشه یارانتونم ببره اخه اصلا درک نمیکنم

فعلا ک شده ما اردیبهشت 94 عقد کردیم از اونموقع تا حالا میگه ماه بعد میدم بهتون 😐😐😐

ای بابا اون تازه میگه وظیفتونه ماهی 500 بهم بدین بخدا باور کن بعضی روزا پول یه بسته نون هم تو خونه ن ...

چه خونواده بی رحم و مروتی ...به مادر شوهرت بگو بدبخت وامو میخوای چکار هر کار کنی اخرش به بچه هات میرسه و از طرفی چقدر قشنگ تره الان که بهش احتیاج دارن کمکشون کنی...واقعا فاز اینجور زنا رو نمیفهمم

مَن هِدیه خُدام❤😍دَس خوش...
شاید یه مدت طولانی بی پولی کشیده الان حریصه بدبخت

کلا گدا صفته هرچی داره واسه دختر کوچیکش میفرسته از پول گرفته تا گوشت و مرغ یخچال خونه شو ...