2777
2789
عنوان

کسی هست با ماهیانه ۵۰۰ یا ششصد هزار زندگی رو بچرخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 114 پست
به همسرتون بگین ماله منو بده ماله خودت صدقه زندگیمون دستش اه 

یبار بدون اینکه من درجریان باشم شوهرم بهش گفته بود پدرشوهرمو انداخت بجونمون نمیدونی چه آبرویی از من برد باباش میگفت پسر من بی عرضه اس تو سوارش شدی میگه یارانه بدین بهم این قبلا همه پولاش مال ما بود الان هیچی بما نمیده 😐😐😐 آبرو ندارن ک 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
چه خونواده بی رحم و مروتی ...به مادر شوهرت بگو بدبخت وامو میخوای چکار هر کار کنی اخرش به بچه هات میر ...

وامارو میده بدختر کوچیکش مطلقه بود با یه پسر مجرد ازدواج کرده واسه اینکه تو سر دختره نزنن کل زندگیشو میکنه تو حلق پسره تابستون آبغوره و آبلیمو گرفته بود واسه خواهرای پسره هم فرستاد اونوقت بما یه شیشه هم نداد 😕8 کیلو گوشت فریز کرده بود همشو فرستاد شهرستان خونه دخترش بعد زنگ زد ک ببر برای خانواده شوهرت 😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینکارو بکنیم زندگیمونو از هم میپاشونه بخدا خیلی پول پرستن در این حد ک مادرشوهرم جلو چشم خودم لب ...

خب بگوبرابچه نمیتونیم رومال شمابگیریم مرگ یکبارشیون یکبار

لااقل ماهی120تومن برا3نفرمیدن میشه برابچه یک کاریش کنی الان به شوهرت بگومال بچه راکه نمیشه روحساب انهابازکرد

خب بگوبرابچه نمیتونیم رومال شمابگیریم مرگ یکبارشیون یکبار لااقل ماهی120تومن برا3نفرمیدن میشه برابچه ...

عزیزم اون زرنگتر از این حرفاس گفته وقتی بچه بدنبا اومد میدم بهتون یارانتونو واسه اینکه دهن مارو ببنده و این دم عیدی جیب خودشو دخترش خالی نباشه 😐😐😐 

منم سرم درد میکنه .امروزربحثمون شد با شوهرم .میگه تو منو درک نمیکنی .هی میگی پول چن سال که کار درست حسابی نداره ۱۰ماه سالو بیکار بوداون دوماه هم پولشو کامل نمیدادن با اینکه ناچیز بود .الانم رفته ی مغازه کوچیک باز کرده که که فقط خرج میوه که میخره هم در نمیاد فقط رفته سرشو بند کرده بگه کار دارم .ولی خبری از پول نیست میگه نداره چیکار کنم اینم شد حرف خووب.دیشب شام نخورد امروز ناهار نخورد رفت 

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
منم سرم درد میکنه .امروزربحثمون شد با شوهرم .میگه تو منو درک نمیکنی .هی میگی پول چن سال که کار درست ...

امان از اینایی که پول مردم رو نمیدن امان از مردایی که خواسته یا نخواسته نمیرن دنبال کار گاهی میگم یعنی اینقدر منو ارزشمند نمیبینع که دنبال کاری باشه  که من وپسرم تو اسایش باشیم؟

میشه ولی موقت عزیزم سعی کن با کار کردنت شوهرت رو بدعادت نکنی اکه شده به قول دوستامون نون خشک بخوری ولی بزار شوهرت کار کنه کم کم تلاششو زیاد میکنه به امید خدا درست میشه فقط نزار کار نکردن و بی پولی براش عادی بشه

میشه ولی موقت عزیزم سعی کن با کار کردنت شوهرت رو بدعادت نکنی اکه شده به قول دوستامون نون خشک بخوری و ...

شبوو جان کار میکنه اما متاسفانه به پول ختم نمیشه یا نمیدن یا ضرر نیکنع یغ لینقدر کمه نمیشه لسمشو درامد گذاشت

شبوو جان کار میکنه اما متاسفانه به پول ختم نمیشه یا نمیدن یا ضرر نیکنع یغ لینقدر کمه نمیشه لسمشو درا ...

توی کار سخت کوشه همسرم واقعا خودسو خسته میکنه اما پیگیره پولش نمیشه یا میبینه تو اون کار موفق نیست نمیره دنبال کار دیگه مگع کسی براش پیدا کنه یا به زور ببره اصلا طمع پول نداره اصلا غکر اینده وپول وماشین وخونه مستقل از پدرش نیست همین الان رو میبینه حتی بیمهعمر نداره حتی سربازی نرفته بود به چه بدلختی معافش کردیم کلا همیشه از بقیه عقبه

زریوار به نصیحتم گوش کن تا زوده تغییرش بده اجبارش کن زبون داشته باشه از حقش نگذره پولشو بگیره.تو خلوتتون از رویاهات بگو از اینکه یه روزی اوضاعتون خوب شه بفهمون بهش که تا الان بخاطرش قبول کردی به این امید که به روزای خوش برسین.بچتون اینده میخواد دوروز دیگه بزرگه بشه برای ازدواجش سختتون میشه از الان به فکر باشین

زریوار به نصیحتم گوش کن تا زوده تغییرش بده اجبارش کن زبون داشته باشه از حقش نگذره پولشو بگیره.تو خلو ...

ای خواهر زوده چی نزدیک چهل سالشه دیگه کی درست میشه خودمم چند ساله اول زندگی هیچی نمیخریدم برا خونه برا خوده همیشه قناعت تو همه چی حتی تو خورد وخوراک مادرش بهمون وسایل میداد حتی وسایل کهنهاشنایان رو قبول میکردم خونه پدرم نمیگم مرفه بودم اما پدرم جنم داشت من تو حتملگیم یه پیرن نخریپم همش استباه خودمه مادر بیچارم همیسه دعوام میکرد که نکن این کارارو اما فکر میمردم کارای خودم درسته الانم دیگه درست نمیشه

ای خواهر زوده چی نزدیک چهل سالشه دیگه کی درست میشه خودمم چند ساله اول زندگی هیچی نمیخریدم برا خونه ب ...

الانم همون یه زره حقوقم کارتش دست اونه خیلی وقتا هزار تومنم ندارم اصلا خیلی دلم گرفته اطرافیتنمونم همشون وضعشون خوبه فقط ما اینطوریم باز خوبه خونع وماشین هست وگرنه باید میمردیم خاواده همسرمم بچمو بیمه مادام العمر کردنخیالم کمی راحته از بابتش